Convector Electrolux ECH/RI-1500 E

Disponibilitatea: este
2 699 lei
- +

Convector Electrolux ECH/RI-1500 E


Încălzitorul electric ECH/RI-1500 M este un aparat de încălzire modern, cu caracteristici de design de înaltă tehnologie și funcționalitate avansată pentru o încălzire mai confortabilă, eficientă și economică a spațiului care urmează să fie deservit.

Unitatea este echipată cu un element de încălzire SX-DUOS puternic, cu o lungime extinsă și o suprafață în formă de "cochilie", care îi permite să atingă temperatura de funcționare cât mai repede posibil. Cu o viteză de doar 75 de secunde, încălzește camera instantaneu.

Procesul de încălzire este accelerat de sistemul aerodinamic IntelligentAirDynamic, care mărește fluxul de convecție dirijat, și de lamelele de ieșire a aerului special concepute. Tehnologia patentată FineScreen nu numai că face ca convectorul să funcționeze mai repede, dar previne și supraîncălzirea acestuia.

Funcționarea fiabilă este asigurată de termostatul HFT, care controlează temperatura cu o precizie de 0,1°C. Modurile necesare pot fi setate cu ajutorul unei unități de control mecanic.

Un alt parametru important este siguranța dispozitivelor. Datorită protecției încorporate împotriva supraîncălzirii, convectorul nu se va supraîncălzi în cazul în care un obiect străin obstrucționează schimbul de aer sau în alte cazuri de supraîncălzire. Temperatura carcasei exterioare este scăzută în timpul funcționării, ceea ce înseamnă că unitatea poate fi montată pe pereți din lemn și poate fi utilizată și în camerele copiilor.

Unul dintre cele mai importante considerente în dezvoltarea convectoarelor este fiabilitatea acestora. Convectoarele Electrolux au un grad ridicat de protecție la praf și umiditate IP24 și pot fi utilizate chiar și în încăperi umede. În cazul unui eveniment neașteptat, cum ar fi supraîncălzirea sau o întrerupere a alimentării cu energie electrică, convectorul se oprește automat, iar o funcție de repornire automată vă permite să reveniți rapid la setările anterioare.

Convectoarele Electrolux sunt ușor de instalat. Acestea pot fi instalate permanent pe perete (în câteva minute) sau pot fi poziționate cu ușurință pe podea, folosind picioarele și roțile furnizate. Acest design vă permite să mutați convectorul în jurul camerei și să încălziți acele încăperi care au cea mai mare nevoie de căldură. Convectorul este livrat cu un cablu de 1,5 metri și o fișă euro. 

Putere 
1.5 kW
Suprafața maximă de încălzire 
15 м²
Tip control 
mecanic
Reglarea puterii 
este
Clasa rezistența la apa 
IP24
Protecție la supraîncălzire 
este
Culoare 
alb
Dimensiuni (ÎxLxA) 
413x640x114 mm
Greutate 
4.3 kg
Roți in set 
este
Țara de fabricație 
China


Specificații principale