Încalzitor infraroșu TROTEC IRD 1800

Disponibilitatea: este
5 225 lei
- +

RADIATOR INFRAROSIU IRD 1800

Căldura curată directă, fără efecte de iluminare

IRD 1800

Soluție atractivă pentru zonele deschise protejate de vânt

Căldură confortabilă în infraroșu generată fără un tub de încălzire vizibil, puternic iluminat, care este standard pentru toate dispozitivele convenționale - această soluție inovatoare de ultimă generație pentru încălzitorul radiant cu infraroșu IRD 1800 este ceva care captivează oamenii. Sursa de căldură este protejată de privirile indiscrete deoarece este echipată cu o bobină de încălzire închisă din oțel inoxidabil, învelită în aluminiu.

Încălzitoarele radiante cu infraroșu: cheia unui concept coerent de iluminat exterior. Deoarece lumina roșie extra strălucitoare a emițătorilor IR „convenționali” va interfera foarte mult și va intra în conflict cu conceptul de iluminat existent.

Cu un design minimalist și elegant în același timp, încălzitorul cu infraroșu se potrivește perfect în orice mediu. La prima vedere, dispozitivul impresionează prin designul său inovator și estetic - prin urmare, este potrivit pentru utilizarea în catering gourmet, precum și în medii private ordonate. 

IRD 1800 emite cea mai mare parte a energiei sale radiante în spectrul infraroșu de unde medii și lungi, astfel încât să poată distribui căldura în mod uniform și într-un mod țintit, fără a încălzi aerul din jur. In consecinta, aparatul este ideal pentru utilizare in spatii exterioare ferite de vant, precum balcoane si terase. Astfel, poate fi aplicat în industria de catering. 

Dispozitivul lasă o impresie bună atunci când este plasat în aer liber, deoarece are un rating IP55, făcându-l rezistent la praf, stropire și apă.

IRD 1800

Tehnologie inovatoare combinată cu cel mai înalt confort

IRD 1800 generează căldură într-un mediu curat, fără condens, miros și zgomot. Și fără praf - făcându-l potrivit pentru cei care suferă de alergii. Corpul elegant din aluminiu al radiatorului cu infraroșu conține nu numai tehnologii inovatoare, ci și o serie de caracteristici convenabile de echipare: cu o putere de încălzire de 1800 de wați, radiatorul de înaltă performanță oferă căldură liniștitoare în exterior, poate fi setat la 3 niveluri de încălzire. . - daca se doreste cu o telecomanda IR - in acest fel se poate acoperi o gama larga de incalzire. Unghiul de înclinare, care poate fi reglat la 90 °, mărește și mai mult domeniul efectiv. 

IRD 1800 este echipat cu un cronometru de 24 de ore, un indicator luminos de funcționare și un afișaj LED. Un suport adecvat pentru utilizarea unității pentru instalarea pe perete sau pe tavan este, de asemenea, inclus în pachetul de livrare. Dispozitivul nu necesită întreținere, deoarece nu necesită înlocuirea corpului de iluminat.

Video produs IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200:

Căldură plăcută pentru spații deschise protejate de vânt - Aflați mai multe despre radiatoarele cu infraroșu IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200 în videoclipul nostru despre produs.

Urmăriți-l acum!

IRD 1800 impresionează prin detalii practice:

IRD 1800
Comutatorul lateral de pornire/oprire și afișajul încorporat arată starea de funcționare.
IRD 1800
Telecomanda furnizată face lucrul cu IRD 1800 deosebit de convenabil.
IRD 1800
Suportul încorporat vă permite să montați dispozitivul pe perete sau tavan.
IRD 1800
Capul radiant de încălzire poate fi reglat continuu la un unghi de înclinare de 90 °, acoperind astfel o gamă de lucru deosebit de largă.
Aplicație IRD 1800 pentru stațiunea de sănătate
Chiar și serile răcoroase la gospodăria sau casa ta la țară pot fi transformate într-un paradis plăcut de vacanță.
IRD 1800 pentru terase
Nu lăsați serile reci să stea în calea unei întâlniri confortabile pe terasă sau balcon!
IRD 1800, folosit intr-un restaurant
Ideal pentru hotel sau catering: Oferiți oaspeților locuri calde pe terasa în aer liber, chiar și în afara sezonului.


MAI MULTE AVANTAJE PRACTICE:

  • Soluție atractivă pentru zonele deschise protejate de vânt
  • IR-B și IR-C oferă o căldură confortabilă, fără a emite lumină
  • Distribuție uniformă și țintită a căldurii
  • Curat, fara condens, fara miros si fara zgomot
  • Fără circulație de praf, prin urmare potrivit pentru persoanele care suferă de alergii
  • Protejat la stropire si jet de apa, protectie IP55
  • 3 trepte de încălzire, până la 1800 W
  • Corp din aluminiu
  • Cronometru 24 de ore
  • Afișaj LED
  • Unghi de înclinare reglabil cu o gamă largă de efect
  • Potrivit pentru montare pe perete și tavan
  • Telecomanda cu infrarosu
  • Indicator luminos de lucru
  • Suport de perete și tavan inclus

O privire de ansamblu asupra intervalului maxim de încălzire oferit de încălzitorul radiant cu infraroșu de 1800 W:

Zona de aplicare
Capacitate de încălzire recomandată pe m²
Zona care poate fi
acoperită cu un încălzitor cu infraroșu de 1800W
.
in afaraSub baldachin:
aprox. 150 W/m²
BINE. 12 m²
Fara acoperire:
aprox. 250 W/m²
BINE. 7 m²
Interval de încălzire de 1800 W radiator cu infraroșu

Interval de încălzire de 1800 W radiator cu infraroșu

Pentru a calcula puterea termică (în wați) necesară pentru dimensiunea camerei dvs., urmați acești pași:

Formula: m² x W / m² =
dimensiunea camerei W (m²) x puterea de încălzire recomandată pe metru pătrat (W / m²) = puterea de încălzire necesară pentru emițătorul infraroșu (W)

Exemplu de calcul: Pentru o încăpere bine izolată de 18 m², vă recomandăm următoarea capacitate de încălzire: 18 m² x 100 W / m² = 1800 W.

Tip de protecție IP55: Oferă protecție împotriva apei, umidității și prafului.

Încălzitoarele radiante cu infraroșu sunt disponibile în mai multe versiuni diferite pentru utilizare în interior și exterior. Un criteriu important pentru alegerea unui dispozitiv este dacă încălzitorul tău radiant poate fi expus la apă sau mult praf la locul de montaj sau instalare. Dacă, de exemplu, în baie este instalat un radiator radiant cu infraroșu, acesta va funcționa la niveluri ridicate de umiditate. Mai mult, in functie de locul de instalare, jeturile de apa pot cadea cumva pe corp. Încălzitorul radiant cu infraroșu instalat pe puntea dvs. trebuie să reziste la dușuri ocazionale. Cu toate acestea, încălzitoarele utilizate într-un atelier trebuie protejate de praf într-o anumită măsură.

Tipul de protecție IP55 asigură că praful nu se poate depune în interiorul carcasei și că încălzitorul radiant poate rezista la jeturile de apă din toate direcțiile. Construcția robustă permite instalarea pe balcoane sau terase precum și la evenimentele sportive de iarnă. Datorită protecției lor împotriva prafului, aceste încălzitoare radiante pot fi utilizate și în clădirile industriale.


Date tehnice:

Putere maximă de încălzire: 1,8 kW
Alimentare: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Card: EEC 7/4
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Dimensiuni (L x l x H): 55 x 1195 x 200 mm
Greutate: 9,5 kg
Grad de protectie: IP55

Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 1.8