Încalzitor infraroșu TROTEC IRD 1200

Disponibilitatea: este
4 330 lei
- +

ÎNCĂLZITOR RADIANT CU INFRAROȘU IRD 1200

Generează căldură confortabilă, dar nu emite nicio porțiune de lumină vizibilă

IRD 1200

Distribuție uniformă și țintită a căldurii

Datorită designului său minimalist și elegant, încălzitorul radiant cu infraroșu IRD 1200 se potrivește perfect în orice mediu. La prima vedere, dispozitivul impresionează prin designul său inovator și plăcut din punct de vedere estetic – prin urmare este potrivit atât pentru utilizarea în comerțul rafinat de catering, cât și într-o ambianță privată îngrijită.

Deși, dispozitivul lasă o impresie bună atunci când este amplasat în aer liber, deoarece vine cu tip de protecție IP55, ceea ce îl face rezistent la praf, stropire și jet de apă.

În cazul în care dispozitivele convenționale sunt echipate cu un tub de încălzire vizibil, puternic iluminat, acest încălzitor radiant cu infraroșu poate genera căldură în infraroșu reconfortantă prin intermediul unei bobine de încălzire acoperite din oțel inoxidabil, închisă în aluminiu - sursa de căldură este protejată de vedere.
O soluție perfect elegantă pentru zonele exterioare, unde lumina suplimentară ar fi mai mult o pacoste, deoarece ar intra în conflict cu conceptul de iluminat actual. Deoarece IRD 1200 își emite energia de radiație în principal în spectrul infraroșu cu unde medii și lungi, poate distribui căldura într-o manieră uniformă și țintită fără a încălzi aerul ambiant. Prin urmare, dispozitivul este ideal pentru utilizarea în zonele exterioare care sunt ferite de vânt, cum ar fi balcoane și terase. Ca atare, poate fi aplicat în comerțul alimentar.

IRD 1200

Soluție de design de primă clasă cu echipamente de confort de înaltă clasă

„Armura strălucitoare” a IRD 1200 nu numai că arată bine, ci și carcasa din aluminiu găzduiește și caracteristici convenabile ale echipamentului: cu capacitatea sa de încălzire de 1.200 W, radiatorul de înaltă performanță înfruntă frigul în aer liber, poate fi setat la 3 niveluri de încălzire - folosind o telecomandă IR dacă se dorește – acoperind astfel o gamă extinsă de încălzire.

Gama efectivă este îmbunătățită și mai mult de unghiul de înclinare care poate fi reglat cu 90°. Mai mult, dispozitivul poate marca prin producerea de căldură curată, fără condens, fără miros și fără zgomot, fără a ridica praf - ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. 

Un cronometru de 24 de ore, indicatorul luminos de funcționare și un afișaj LED completează echipamentul IRD 1200. Încălzitorul cu radiație cu infraroșu necesită foarte puțină întreținere, deoarece nu este nevoie de schimbarea tuburilor. În pachetul de livrare este inclus un suport adecvat pentru montarea dispozitivului pe perete sau tavan.

Video despre produs pentru IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200:

O căldură plăcută pentru zonele exterioare adăpostite de vânt – Aflați mai multe despre radiatoarele cu infraroșu IRD 1200 / IRD 1800 / IRD 2400 / IRD 3200 în videoclipul nostru despre produs .

IRD 1200 impresionează prin detalii orientate spre practică:

IRD 1200
Întrerupătorul lateral pornit/oprit și afișajul integrat indică starea de funcționare.
IRD 1200
Suportul integrat permite montarea dispozitivului pe perete sau tavan.
IRD 1200
Telecomanda furnizată face operarea IRD 1200 deosebit de convenabilă.
IRD 1200
Capul încălzitorului radiant poate fi reglat continuu la un unghi de înclinare de 90°, acoperind astfel o gamă eficientă deosebit de largă.
IRD 1200, aplicație în comerțul alimentar
Scaune calde pe o terasă în aer liber - pentru a vă asigura că oaspeții dvs. sunt confortabili! Folosind telecomanda veți avea în mână intensitatea radiației termice.
IRD 1200, aplicare pe terase
IRD 1200 este ideal pentru a vă asigura că nu trebuie să faceți fără confortul terasei dvs. chiar și în serile reci.
IRD 1200, aplicare pe terase
IRD 1200 oferă o soluție optimă, astfel încât să vă puteți bucura de timpul petrecut în pahare clinchete în aer liber cu alte persoane sociabile chiar și în perioada dintre anotimpuri.



CÂTEVA BENEFICII PRACTICE:

  • Soluție atrăgătoare pentru zonele exterioare protejate de vânt
  • IR-B și IR-C oferă o căldură confortabilă, fără emisie de lumină
  • Distribuție uniformă și țintită a căldurii
  • Curat, fara condensare, inodor si fara zgomot
  • Fara circulatie a prafului, astfel potrivit pentru cei care sufera de alergii
  • Rezistent la stropire și jet de apă, clasa de protecție IP55
  • 3 trepte de încălzire, până la 1.200 wați
  • Carcasa cu design din aluminiu
  • Cronometru de 24 de ore
  • Afișaj LED
  • Unghi de înclinare reglabil cu o gamă largă efectivă
  • Potrivit pentru montare pe pereți și tavane
  • Telecomanda cu infrarosu
  • Indicator luminos de funcționare
  • Suport de perete și tavan inclus




Gama de încălzire a unui radiator cu infraroșu de 1.200 W


Puteți proceda după cum urmează pentru a calcula capacitatea de încălzire (în wați) necesară pentru dimensiunea camerei dvs.:

Formula: m² x W/m² = W
dimensiunea camerei (m²) x capacitatea de încălzire recomandată pe metru pătrat (W/m²) = capacitatea de încălzire necesară a radiatorului cu infraroșu (W)

Exemplu de calcul: Pentru o încăpere bine izolată de 12 m², recomandăm următoarea capacitate de încălzire: 12 m² x 100 W/m² = 1.200 W

Tip de protecție IP55: asigură protecție împotriva apei, umidității și prafului

Încălzitoarele radiante cu infraroșu sunt disponibile în mai multe versiuni diferite pentru utilizare în interior și exterior. Un criteriu important pentru selectarea dispozitivului este dacă încălzitorul dvs. radiant poate fi sau nu expus la apă sau mult praf la locul său de asamblare sau instalare. Dacă în baie este montat un radiator cu infraroșu, de exemplu, acesta funcționează la niveluri ridicate de umiditate. Mai mult, în funcție de locul de instalare, jeturile de apă pot ajunge în carcasă într-un fel sau altul. Un radiator cu infraroșu instalat pe terasa dvs. ar trebui să reziste la ploile ocazionale. Încălzitoarele utilizate în atelier trebuie totuși protejate împotriva prafului într-o anumită măsură.

Tipul de protecție IP55 promite că praful nu se poate depune în carcasă și că încălzitorul radiant poate rezista jeturilor de apă din toate părțile. Designul robust permite atat montarea pe balcoane sau terase cat si utilizarea la evenimentele sportive de iarna. Datorită protecției lor împotriva prafului, aceste încălzitoare radiante pot fi utilizate și în clădiri industriale.


Date tehnice:


  •  Puterea maximă de încălzire: 1,2 kW
  •  Alimentarea cu energie: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
  •  Fișă: CEE 7/4
  •  Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
  •  Diemensiuni (L x l x Î): 55 x 930 x 200 mm
  •  Greutate: 8,0 kg
  •  Clasa de protecție: IP55
Specificații principale
  • Producator Trotec
  • Puterea, kW 1.2