Dezumidificator de aer Trotec TTK 33 E

Disponibilitatea: este
4 200 lei
- +

USCĂTOR TTK 33 E CONFORT

Dezumidificator 2-în-1 pentru îmbunătățirea controlată a calității aerului și pentru menținerea umidității încăperilor umede în condiții uscate folosind un higrostat.

TTK 33 E - vedere în perspectivă
TTK 33 E - mâner de transport
TTK 33 E - Uscător de aer confortabil


Se usucă, se scurge și prezintă umiditate

Declarați război aerului interior nesănătos și umed din mediul dvs. Dezumidificatorul modern TTK 33 E într-un design cubic atractiv elimină încăperile prea umede. Fiind un dezumidificator mobil cu mâner practic, îmbunătățește calitatea aerului și oferă un climat interior mai bun pentru sănătate sau muncă. Un sistem automat de dezumidificare controlat de un higrostat reduce umiditatea în zonele rezidențiale și de afaceri, birouri, magazine, sere neîncălzite, subsoluri și garaje la o valoare țintă predeterminată variind de la 30% la 80% HR. Cu un nivel de zgomot de numai 43 dB (A), dezumidificarea aerului este plăcută și liniștită chiar și la cel mai înalt nivel dintre cele două niveluri de ventilator selectabile, motiv pentru care TTK 33 E este recomandat și pentru utilizarea în dormitor sau la locul de muncă.

Umiditate reglabilă optim pentru un stil de viață și o muncă sănătoase

Umiditatea camerei reglabilă optim între 40% și 60% previne în mod eficient acumularea mucegaiului și umezelii și reduce creșterea alergenilor și a acarienilor. În plus, filtrul de aer detașabil și ușor de curățat filtrează praful plutitor și părul animalelor din aerul interior. Un filtru cu cărbune activ pentru îndepărtarea mirosurilor mai puternice din sufragerie este disponibil opțional ca accesoriu.

Cu o capacitate de dezumidificare de până la 14 l / 24 h și un rezervor de apă de 1,5 litri cu protecție la revărsare, TTK 33 E pentru spații rezidențiale este recomandat pentru încăperile uscate de dimensiuni medii de până la 15 m² sau 37 m³. De exemplu, pentru a scurge subterane ude, garaje sau spații de depozitare nesupravegheate - fără a vă face griji cu privire la nivelul de umplere al rezervorului de apă - dezumidificatorul portabil are o conexiune cu furtun pe spate. Datorită acestei conexiuni permanente, condensul extras din aer poate fi drenat convenabil pe canalul de scurgere folosind furtunul de evacuare a condensului furnizat.

Cel mai frumos mod de a arăta măreție cu confort și performanță

Ușurința de utilizare nu este o chestiune de dimensiune - dezumidificatorul extrem de compact TTK 33 E, potrivit pentru uz rezidențial, demonstrează acest lucru, cu performanțele sale remarcabile în această clasă de dispozitive. Afișajul LED color încorporat în rezervorul de apă este la fel de practic pe cât de informativ, arătând starea umidității interioare în trei culori (albastru, verde, roșu). Afișajul cu iluminare din spate a afișajului LED oferă informații exacte despre umiditatea curentă, umiditatea țintă setată și orele de funcționare rămase atunci când temporizatorul de 24 de ore este activat pentru a porni și opri în funcție de timp.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala într-o baie, subsol sau dormitor poate duce la creșterea mucegaiului. De asemenea, puteți găsi toate cele mai recente informații despre dezumidificatoarele noastre de confort în broșura produsului.
Descărcați PDF-ul chiar aici.

Pentru document PDF

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului din interior, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - ca suport sau ca înlocuitor complet pentru un uscător de rufe convențional. Funcția de uscare a rufelor (sau, de asemenea, modul de uscare a textilelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Dezumidificatoarele au avantajul că rufele sunt uscate la fel de blând ca în natură. Culorile rămân vibrante, iar hainele au o durată de viață mai lungă decât uscatoarele convenționale și un consum semnificativ mai mic de energie.

În plus, materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate fără întârziere. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, rufele sunt mult mai moi și mai confortabile de purtat.

Rufele pot fi uscate și cu dezumidificatoare fără funcție de uscare. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă a umidității aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% umiditate relativă

Calcare prin umiditate : umiditate relativă 58%

Parțial uscat: 65% umiditate relativă

Funcția de uscare

Agent de răcire ecologic R290

Propanul (R290) ca agent frigorific ecologic în uscătoare

Agenții frigorifici sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii nocive de CO 2 (gaze cu efect de seră) în aer . Prin urmare, utilizarea agenților frigorifici alternativi este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest uscător aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic și unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) sau un efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Un plus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, prin urmare, reduce și costurile de energie.

Albastru: indică faptul că umiditatea este prea uscată sub 40%.
Verde: indică umiditatea optimă între 40 și 60%.
Roșu: indică umiditatea peste 60%.
Umiditate reglabilă optim pentru un stil de viață și o muncă sănătoase

Vedeți aerul interior în mod diferit

Nu vedem dacă aerul din cameră este prea umed sau prea uscat. Când sporii de mucegai plutesc în aer și, în cel mai rău caz, provoacă probleme respiratorii sau reacții alergice, este prea târziu. Apoi, umezeala s-a răspândit deja pentru o perioadă mai lungă de timp și ne-a afectat imperceptibil bunăstarea.

Dezumidificatorul TTK 33 E vede ceea ce nu putem vedea. Senzorul său precis de umiditate măsoară continuu umiditatea interioară pentru ao regla automat în mod automat la zona țintă dorită. Este practic un afișaj LED color pe panoul frontal care arată umiditatea curentă a interiorului:

Afișaj LED color al umidității curente

  • Albastru:  indică faptul că umiditatea este prea uscată sub 40%.
  • Verde:  indică umiditatea optimă între 40 și 60%.
  • Roșu:  indică umiditatea peste 60%.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

Datorită funcției de repornire automată (sau funcției de memorie), dispozitivul repornește după o oprire neașteptată din cauza întreruperii alimentării cu o setare preselectată, imediat ce sursa de alimentare devine din nou disponibilă. Aceasta înseamnă că dezumidificatorul este potrivit și pentru utilizarea cu un cronometru.

TTK 33 E - umiditate optimă în dormitor
TTK 33 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 33 E - dimensiuni

Potrivit pentru depozitare permanentă uscată

Una dintre cele mai frecvente cauze de umezeală în subsoluri, camere umede și toalete este condensul pe pereți. Pentru că apa pătrunde în pivniță din exterior prin zidărie insuficient etanșă. Sau pentru că ventilația este insuficientă pentru a scoate umezeala din duș, mașină de spălat sau uscător. Pentru a menține încăperile uscate, TTK 33 E are un mod continuu de funcționare. În acest mod de funcționare, aerul din încăpere este dezumidificat în mod constant și rămâne uscat fără o valoare stabilită a umidității.

Modul inteligent de a planifica

Există motive întemeiate pentru a porni sau opri dezumidificatorul TTK 33 E după un număr specificat de ore. Un dezumidificator din dormitor ajută la crearea unui microclimat relaxant, dar nu trebuie să funcționeze 24/7. Când dormim, eliberăm multă umiditate în aer prin respirație și transpirație. Astfel, dezumidificarea pe timp de noapte are un efect pozitiv direct asupra umidității, în timp ce dezumidificarea în timpul zilei nu este de obicei necesară. Pentru acest tip de aplicație, TTK 33 E are un cronometru convenabil de 24 de ore, cu care numărul de ore înainte de pornire sau oprire automată poate fi presetat în trepte de 1 oră. TTK 33 E te însoțește când dormi seara și încetează automat să funcționeze a doua zi dimineață când ieși din cameră.

Afaceri curate - în interior și în exterior

În cazul puțin probabil în care nu treceți de optimizarea aerului din cameră TTK 33 E și doriți să-l păstrați într-un dulap, dezumidificatorul compact are o funcție practică de autocurățare pentru uscarea interiorului unității. Destul de inteligent!

Dezumidificatorul TTK 33 E comfort îmbunătățește calitatea aerului și menține o umiditate interioară constantă în intervalul optim. Datorită afișajului LED cu 3 culori, puteți urmări oricând umiditatea din cameră. Cu accentele sale de culoare gri închis, se îmbină, de asemenea, elegant cu orice cameră.

TTK 33 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 33 E - display LED color
Proiectare și principiu de funcționare: Afișajul LED color arată umiditatea curentă din cameră. LED-ul albastru se aprinde atunci când nivelul este sub 40%. Verde înseamnă că este în intervalul optim de 40 până la 60%. Roșu înseamnă o creștere de până la 60%.
TTK 33 E - display LED color
Afișajul LED color arată umiditatea curentă a interiorului. LED-ul albastru se aprinde atunci când nivelul este sub 40%. Verde înseamnă că este în intervalul optim de 40 până la 60%. Roșu înseamnă o creștere de până la 60%.
TTK 33 E - display LED color
Afișajul LED color arată umiditatea curentă a interiorului. LED-ul albastru se aprinde atunci când nivelul este sub 40%. Verde înseamnă că este în intervalul optim de 40 până la 60%. Roșu înseamnă o creștere de până la 60%.
TTK 33 E - panou de control
Panoul de control TTK 33 E este clar și ușor de înțeles. Afișajul digital arată valoarea curentă a umidității relative din cameră, umiditatea setată și numărul de ore setat al temporizatorului.
Filtru TTK 33 E
Filtrul de aer ușor demontabil captează scame și părul animalelor și poate fi șters sau ușor șters sau spălat. Filtrul cu cărbune activ poate fi comandat și ca accesoriu opțional. Pentru o comandă perfectă de depozitare, cablul poate fi înfășurat în spate și fixat pe „parcarea conectorului”.
TTK 33 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 1,5 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED. Un furtun poate fi conectat la partea din spate a dispozitivului, astfel încât condensul să se poată scurge continuu.
Funcție confort TTK 33 E
În modul automat controlat de un higrostat, TTK 33 E rulează continuu până când se atinge o umiditate relativă presetată de 30 până la 80%, după care compresorul este oprit automat. Dacă valoarea țintă este depășită din nou, dispozitivul se va activa automat. În plus, dezumidificatorul are o funcție practică de auto-uscare în timpul depozitării.
Funcția temporizator TTK 33 E
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a porni sau opri dispozitivul după un număr specificat de ore. Perioada poate fi programată în trepte de 1 oră (de la 1 la 24 de ore). Utilizarea unui cronometru previne timpul de funcționare inutil și vă permite să dezumidificați aerul în funcție de ritmul de viață.
Funcția de uscare TTK 33 E
TTK 33 E poate fi folosit și ca uscător de cameră pentru uscarea rufelor umede în camerele de zi sau de acasă. În acest fel, accelerați procesul de uscare a articolelor de îmbrăcăminte suspendate și împiedicați umezeala conținută în rufe să se așeze în cameră și să contribuie la formarea mucegaiului pentru o lungă perioadă de timp.
TTK 33 E modul constant
În funcționare continuă TTK 33 E dezumidifică aerul din încăpere în funcționare continuă. Acest lucru este potrivit, de exemplu, B. în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare unde există riscul creșterii mucegaiului din cauza umidității excesive. Puteți conecta un furtun de scurgere a condensului, astfel încât să nu trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă.
TTK 33 E în dormitor
Fie că este acasă, la birou sau în dormitor, dezumidificatorul TTK 33 E asigură întotdeauna un climat interior optim datorită modului automat cu higrostat, afișaj de umiditate relativă, funcție de uscare și funcție de temporizare.
TTK 33 E în baie
Se recomandă utilizarea la timp și consecventă a unui dezumidificator pentru a preveni apariția mucegaiului iritant și dăunător în băi, camere de studiu sau colțuri și pereți reci și umezi.

Date tehnice în comparație

Toate umidificatoarele de aer TTK în comparație directă:

Pentru a găsi exact dezumidificatorul care vi se potrivește, aveți ocazia să comparați clar toate dezumidificatoarele TTK de la Trotec între ele.

Modelele pe care nu doriți să fie incluse în comparație pot fi pur și simplu făcute clic.

Date tehnice în comparație

Beneficii pentru practică:

  • Dezumidificare automată controlată de un higrostat cu preselecție a unei valori țintă de la 30 la 80% HR în pași de 5%
  • De îndată ce este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se va opri. Ventilatorul funcționează. Afișajul va rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • Mod auto
  • Afișaj LED color al umidității curente
  • Afișarea umidității relative
  • Funcția de uscare
  • Funcția timer
  • Funcția de spălare automată
  • Funcția de repornire automată (funcția de memorie)
  • Filtru de aer ușor accesibil, ușor de curățat. Filtrează părul animalelor, puful, scame, praf și previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Filtrul cu cărbune activ poate fi comandat ca accesoriu.
  • Decongelare automată cu aer în circulație
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
  • 2 viteze ale ventilatorului
  • Indicator luminos de nivel pentru rezervorul de apă plin
  • Protecție la revărsare cu oprire automată
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 15
  • Consumul de energie, W 240
  • Greutate, kg 10
  • Debit de aer, м³/h 80
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 1.5
  • Dimensiuni 215x320x420 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 14