Dezumidificator de aer Trotec TTK 73 E

Disponibilitatea: este
6 750 lei
5 980 lei
- +


DEZUMIDIFICATOR CONFORT TTK 73 E

Dezumidificator de design cu finisaj cu efect metalic pentru dezumidificare și menținere uscată - cu funcție de oscilație și indicare a nivelului de umiditate

TTK 73 E - uscător în formă frumoasă
TTK 73 E - afișaj intuitiv
TTK 73 E - dezumidificator de design

Protejează împotriva formării mucegaiului și a umezelii în spațiile de locuit

Nu există nici un loc ca acasă. Cu condiția ca climatul interior să nu fie afectat de un nivel excesiv de umiditate și de problemele de umiditate asociate, cum ar fi mucegaiul, petele de mucegai sau umezeala. Dezumidificatorul proiectat TTK 73 E vă ajută să evitați astfel de riscuri. Combinația dintre finisajul cu efect metalic și aspectul alb pur al dispozitivului face ca dispozitivul de design să fie o atracție absolută. Efectul metalic albastru strălucitor variază în funcție de incidența luminii și a unghiului de vizualizare. Problemele legate de umiditate apar oriunde în casă sau în apartament unde este umed sau rece. Aici cresc mucegaiul și acarienii. Dezumidificatorul mobil TTK 73 E elimină umiditatea dăunătoare înainte de a deveni o problemă și creează astfel un climat de cameră permanent sănătos.

Dezumidificatorul TTK 73 E se usucă și dezumidifică:

  • camere de zi și camere de oaspeți
  • dormitoare, băi și spălătorii
  • subsoluri neîncălzite, sere și garaje
  • arhive, laboratoare
  • spații de depozitare, birouri și case de vacanță
  • săli de yoga, fitness / sport / vestiare
  • saună, wellness și spa

O funcție de dezumidificare automată controlată de higrostat cu valori țintă cuprinse între 30% și 80% umiditate relativă, senzori de umiditate digitale și trei trepte de ventilator garantează dezumidificarea fiabilă. În modul de funcționare automată, dezumidificatorul menține umiditatea în intervalul optim în funcție de temperatura curentă a camerei. O funcție de balansare la cerere mărește suplimentar circulația aerului în cameră - fără a produce vânt. Datorită emisiei reduse de zgomot de numai 43 dB (A), TTK 73 E dezumidifică și se usucă la fel de silențios ca o șoaptă chiar și la cea mai înaltă etapă a ventilatorului. Acestea sunt condiții optime pentru a vă promova somnul în dormitor sau pentru a crea o atmosferă de lucru netulburată la birou.

Viață și muncă sănătoase, cu un nivel de umiditate adecvat

O umiditate a camerei reglată în mod optim de aproximativ 40 până la 60% previne formarea unor culturi nesănătoase de mucegai și acumulări de umiditate. În plus, creșterea acarienilor și a alergenilor este redusă. Un alt avantaj pentru climatul camerei: particulele inestetice suspendate, cum ar fi praful și părul animalelor, sunt îndepărtate în mod fiabil din aerul camerei prin filtrul de aer integrat. Recipientul mare de colectare a apei de 3,5 litri și o performanță impresionantă de dezumidificare de până la 24 l / 24 h oferă o capacitate suficientă pentru dezumidificarea încăperilor cu dimensiuni de până la 50 m² sau 125 m³. Pentru o funcționare continuă nesupravegheată, dispozitivul este echipat cu o conexiune a furtunului în spate pentru a descărca convenabil condensul extras din aer printr-un furtun.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala din baie, subsol sau dormitor poate duce la mucegai. Toate informațiile relevante despre dezumidificatoarele noastre de confort pot fi găsite și în broșura produsului. Descărcați PDF-ul direct aici.

Pentru documentul PDF

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

În cazul unei opriri neașteptate din cauza unei întreruperi a alimentării, funcția de repornire automată (sau „Funcția de memorie”) face ca dispozitivul să repornească cu setările selectate anterior imediat ce alimentarea cu energie a fost restabilită. Acest lucru face ca dezumidificatorul să fie potrivit și pentru utilizarea combinată cu un cronometru.

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

În afară de dezumidificarea aerului înconjurător, un dezumidificator poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - fie în mod asistent, fie ca înlocuitor complet pentru un uscător convențional. Funcția de uscare a rufelor (denumită și modul de uscare a hainelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer.

Dezumidificatoarele oferă avantajul uscării rufelor la fel de blând ca în natura din exterior. Culorile își păstrează strălucirea, iar durata de viață a hainelor este mai lungă decât la uscătoarele convenționale - și toate acestea cu un consum de energie substanțial mai mic.

Mai mult, chiar și materialele sensibile precum lâna, mătasea sau fibrele sintetice pot fi uscate fără probleme. Spre deosebire de uscarea pură cu aer, rufele se simt mult mai moi și mai plăcute pe pielea ta.

Uscarea rufelor poate fi realizată și cu dezumidificatoare fără o funcție suplimentară de uscare a rufelor. Valoarea țintă a umidității aerului trebuie apoi setată în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% din umiditatea relativă a aerului

Fier uscat: 58% din umiditatea relativă a aerului

Piele uscată: 65% din umiditatea relativă a aerului

Funcția de uscare a rufelor

Agent de răcire ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în dezumidificatoare

În fiecare an, mai multe milioane de tone de emisii de CO 2 nocive pentru mediu (gaze cu efect de seră) sunt emise în aer de agenții frigorifici sintetici. Din acest motiv, utilizarea agenților frigorifici alternativi a devenit unul dintre obiectivele noastre cheie. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest dezumidificator aduce o contribuție valoroasă la protejarea climatului nostru.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic aparținând grupului de hidrocarburi. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici un potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) și nici un efect de seră remarcabil (GWP = 3).

Un bonus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic, reducând astfel costurile de energie.

TTK 73 E - dimensiuni
TTK 73 E - dezumidificare în dormitor
TTK 73 E - funcție de uscare a rufelor

Caracteristici extinse pentru o umiditate optimă

Patru moduri de funcționare, trei trepte de ventilator și o varietate de funcții de confort fac din dezumidificatorul TTK 73 E o unitate universală de uscare pentru o gamă largă de aplicații diferite.

Funcționare automată: Cu modul automat practic, TTK 73 E detectează dacă nivelul de umiditate al camerei este în intervalul optim sau prea ridicat. În modul automat , umiditatea aerului este măsurată continuu în funcție de temperatura curentă a camerei. Dispozitivul reglează intensitatea dezumidificării complet automat în acest mod de funcționare și menține întotdeauna nivelul de umiditate în intervalul ideal pentru a asigura un aer optim în cameră.

Funcționare continuă: condensarea apei pe pereți este una dintre cele mai frecvente cauze de deteriorare a umidității. De exemplu, deoarece apa pătrunde în subsol din exterior printr-un perete insuficient izolat. Sau pentru că starea de ventilație nu este suficientă pentru a duce umiditate dăunătoare către exterior. TTK 73 E este echipat cu un mod de funcționare continuă pentru a menține astfel de medii uscate permanent. Dacă este selectat acest program, aerul din cameră este permanent dezumidificat la putere maximă.

Mod de noapte: nopțile pline de vară vă pot lipsi de somn. Pe lângă umiditatea emisă de respirație, transpirația crește și umiditatea la un nivel nesănătos. În modul de noapte , TTK 73 E reglează umiditatea la o valoare optimă la cea mai mică etapă a ventilatorului. Pentru o noapte bună de somn, reîncărcați bateriile.

Funcția de uscare a rufelor: Pentru uscarea rufelor într-un mod delicat, vă recomandăm modul de uscare a rufelor . Funcția de uscare a rufelor (denumită și modul de uscare a hainelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer. Dezumidificatoarele oferă avantajul uscării rufelor la fel de blând ca în natura din exterior.

Funcționare eficientă din punct de vedere energetic - planificată optim

Există multe motive întemeiate pentru a porni sau opri TTK 73 E după un număr prestabilit de ore. În dormitor, dezumidificarea este utilă pe timpul nopții - totuși nu este nevoie ca dispozitivul să funcționeze în timpul zilei. În mod similar, dezumidificarea la birou sau la locul de muncă este necesară numai în timpul programului de lucru. Pentru aceste și alte aplicații, TTK 73 E este echipat cu un cronometru programabil de 24 de ore. Acest lucru vă permite să setați numărul de ore de funcționare până la pornirea sau oprirea automată în trepte de 1 oră.

Dezumidificatorul cu design atractiv din punct de vedere vizual TTK 73 E reglează umiditatea camerei la un nivel sănătos și protejează împotriva creșterii mucegaiului și a deteriorării umidității.

TTK 73 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 73 E - panou de control
Panoul de control al TTK 73 E este prevăzut cu un design clar și este ușor de înțeles. Afișajul digital vă arată valoarea curentă a umidității relative din cameră, valoarea preselectată a umidității și numărul de ore setat al temporizatorului.
TTK 73 E - funcție swing
Funcția de oscilare poate fi activată dacă se dorește. Clapeta de ieșire a aerului este ridicată și coborâtă automat, astfel încât curentul de aer să se distribuie uniform în cameră.
TTK 73 E - filtru
Filtrul de aer ușor de îndepărtat reține scame și păr de animale și poate fi înlocuit rapid, ușor, șters sau spălat.
TTK 73 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de stocare de 3,5 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și indică acest lucru prin LED. Pentru a scurge în mod continuu apa de condens, o conductă poate fi conectată în partea din spate a dispozitivului.
TTK 73 E - perfect pentru depozitare, transport ușor
Pentru a păstra ordinea perfectă la depozitarea dispozitivului, cablul poate fi înfășurat în spate și fixat în „spațiul de stocare a conectorului”. Datorită roților practice ușoare și aderenței încastrate, puteți transporta cu ușurință TTK 73 E în orice loc unde este necesar.
TTK 73 E - modul automat
Modul automat oferă o ambianță perfectă, deoarece temperatura curentă a camerei și umiditatea aerului sunt ajustate automat. În funcție de temperatura care prevalează în camera respectivă, umiditatea aerului este reglată automat la o valoare de umiditate deosebit de plăcută. Cu dezumidificarea controlată de higrostat, compresorul se oprește automat de îndată ce valoarea țintă (30 - 80%) este atinsă. Când valoarea este depășită, dispozitivul este activat automat.
Funcția de temporizare TTK 73 E.
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a porni sau opri dispozitivul după un număr definit de ore. Timpul poate fi programat în trepte de 1 oră (1 până la 24 de ore). Utilizarea temporizatorului previne perioade inutile de funcționare și vă permite să adaptați dezumidificarea la ritmul individual de viață.
TTK 73 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 73 E poate fi, de asemenea, utilizat ca uscător de rufe cu aer pentru a usca rufele umede în spațiile de locuit sau în camerele utilitare. În acest fel, accelerați procesul de uscare a hainelor și împiedicați umezeala conținută pe haine să se condenseze în cameră și să devină un focar pentru mucegai.
TTK 73 E - modul permanent
În modul permanent, TTK 73 E dezumidifică aerul camerei în funcțiune continuă. Acest lucru este potrivit în special pentru pivniță sau spații de depozitare care sunt supuse formării mucegaiului prin umiditate excesivă. Pentru a evita faptul că trebuie să goliți în mod constant rezervorul de apă, se poate conecta un furtun de evacuare a condensului.
TTK 73 E - în baie
Pentru a preveni formarea unor mucegaiuri nedorite care sunt periculoase pentru sănătatea dumneavoastră în băi, camere de hobby sau pe colțurile și pereții reci expuși la umezeală, vă recomandăm să folosiți un dezumidificator continuu în timp util.
TTK 73 E - în sufragerie
Fie că îl folosiți acasă, la birou sau în dormitor - dezumidificatorul TTK 73 E este un dispozitiv foarte compact și ușor în clasa sa de performanță. Filtrul de aer ușor accesibil este ușor de curățat și filtrează părul animalelor, puful, scame, praf, precum și prevenirea creșterii bacteriilor.

Date tehnice prin comparație

Toate dezumidificatoarele TTK în comparație directă:

Pentru a găsi dezumidificatorul care corespunde exact cerințelor dvs., vă rugăm să consultați prezentarea succintă a tuturor dezumidificatoarelor TTK de la Trotec, pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație pot fi ușor respinse cu un singur clic.

Date tehnice prin comparație

Câteva beneficii practice:

  • Dezumidificator de condens
  • Sistem automat de dezumidificare controlat de higrostat cu preselecția valorii țintă între 30 și 80% HR în trepte de 10%
  • Când este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se oprește automat. Ventilatorul continuă să funcționeze. Când valoarea este depășită, dispozitivul este activat automat.
  • Mod automat
  • Mod de funcționare continuă
  • Indicarea nivelului de umiditate relativă
  • Funcția de repornire automată (funcția de memorie)
  • Funcția de uscare a rufelor
  • Funcția timer
  • 3 etape de ventilator
  • Funcție de oscilație pentru distribuția uniformă a aerului
  • Sistem automat de decongelare a circulației aerului
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 50
  • Consumul de energie, W 450
  • Greutate, kg 15.5
  • Debit de aer, м³/h 130
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 3.5
  • Dimensiuni 220х365х590 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 24