Dezumidificator de aer Trotec TTK 26 E

Disponibilitatea: nu
3 770 lei

DEZUMIDIFICATOR DE AER CONFORT TTK 26 E

Soluţie universală cu design atrăgător

TTK 26 E - vedere laterală

Mic, cu o performanță surprinzător de grozavă

Datorită tehnologiei rezistente şi a performanţelor excepţionale, aparatul TTK 26 E asigură o umiditate redusă în orice moment. Designul atractiv fără colţuri şi muchii contribuie în mod semnificativ la atracţia faţă de acest aparat. 

Soluţia de uscare compactă şi confortabilă poate fi operată într-un mod simplu: Conectaţi-l la reţeaua de curent, porniţi-l - aparatul eficient TTK 26 E deja îşi începe munca şi menţine sigur uscate încăperi mai mici cu o suprafaţă de până la 15 m² cu o capacitate de dezumidificare de până la 10 litri pe zi. 

Caracteristici speciale:

  • Construcţie uşor de întreţinut
  • Operare extrem de simplă
  • Sistem de înfăşurare a cablului confortabil
  • Aparat foarte compact şi uşor în clasa sa de putere
TTK 26 E - dormitor

Design de economisire a spațiului, funcționare simplă și funcții convingătoare

Suplimentar, dezumidificatorul de aer TTK 26 E dispune, pentru confort, de toate caracteristicile de echipare care permit funcţionarea fără supraveghere în timpul uscării: sistemul de dejivrare electronică automată, lampa de avertizare la umplerea rezervorului de apă precum şi funcţia de protecţie la supraumplere cu dezactivare automată contribuie în acest sens.

Chiar şi pentru situaţiile în care nu este întotdeauna comodă o golire manuală regulată a rezervorului de apă, de exemplu în subsolurile încălzite sau în locuinţa de vacanţă, aparatul TTK 26 E poate fi utilizat fără probleme. Pentru că este dotat cu un racord separat integrat, care permite golirea directă a condensului într-o scurgere, în mod practic, printr-un furtun. Filtrul de aer lavabil precum şi mânerul de transport practic pentru schimbarea simplă a amplasamentului completează dotările acestui dezumidificator de aer confort.

TTK 26 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 26 E - panou de control practic
Panoul de control cu iluminare cu LED a TTK 26 E este clar și ușor de înțeles.
TTK 26 E - schimbarea filtrului
Filtrul de aer ușor de îndepărtat reține puful și părul animalelor și poate fi șters sau ușor șters sau spălat.
TTK 26 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 1,8 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalează acest lucru prin LED.
TTK 26 E - vedere din spate
Mâner practic și bobină de cablu convenabilă.
TTK 26 E - evacuare condens
Un furtun poate fi conectat la partea din spate a dispozitivului pentru a permite scurgerea continuă a apei condensate.
TTK 26 E - zona de lucru
Acest dezumidificator compact TTK 26 E funcționează continuu într-un interval cuprins între 20 și 80% r.h. și poate fi pornit prin intermediul panoului de control clar aranjat.
Funcții TTK 26 E.
De îndată ce este atins nivelul de umiditate dorit, compresorul se oprește singur. Ventilatorul funcționează în timp ce afișajul rămâne aprins. Dacă limita este depășită, dispozitivul este activat automat.
TTK 26 E Uscare rufe
TTK 26 E poate fi utilizat și ca uscător de aer pentru a sprijini uscarea rufelor umede în camerele de zi sau de uz casnic. În acest fel, accelerați procesul de uscare a articolelor vestimentare agățate și împiedicați umezeala conținută în rufe să se condenseze în cameră și să promovați formarea de mucegai pe termen lung.
TTK 26 E Mod permanent
În modul permanent, TTK 26 E dezumidifică aerul din cameră în funcțiune continuă. Acest lucru este potrivit de ex. B. în special pentru subsol sau încăperi de depozitare în care există riscul de mucegai din cauza umezelii excesive. Un furtun de scurgere a condensului poate fi conectat astfel încât să nu fie nevoie să continuați golirea rezervorului de apă.
TTK 26 E: la fața locului în cel mai scurt timp posibil
Dispozitivul este prevăzut cu un mâner de transport practic, pliabil. Aceasta și fixarea conectorului de pe partea din spate a TTK 26 E fac deosebit de ușoară și convenabilă schimbarea locului de utilizare.
TTK 26 E - birou
Indiferent dacă este acasă, la birou sau în dormitor - dezumidificatorul TTK 26 E asigură un climat de cameră optim în orice moment prin controlul automat al valorii umidității introduse, afișarea umidității relative, funcția de uscare a rufelor și temporizatorul.

Toate Dezumidificatoare cu condensare din seria TTK în comparație directă

Pentru a găsi exact Dezumidificatoare cu condensare din seria TTK pentru dumneavoastră, aveți aici posibilitatea de a realiza o comparație sintetică a tuturor Dezumidificatoare cu condensare din seria TTK de la Trotec.

Modelele pe care nu doriți să le includeți în comparație, pot fi eliminate prin clicare.

Date tehnice comparative

Dotare standard:

  • Filtrul de aer uşor de accesat, simplu de curăţat. Filtrează părul de la animale, scamele, puful, praful şi previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Lampă de avertizare la umplerea rezervorului de apă
  • Protecţie la preaplin cu decuplare automată
  • Sistem automat de dezgheţare cu aer recirculat
  • 2 viteze ale ventilatorului
  • Racord pentru scurgere externă a condensului
  • Mâner de transport practic
Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 15
  • Consumul de energie, W 200
  • Greutate, kg 9.5
  • Debit de aer, м³/h 80
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 1.8
  • Dimensiuni 296x416x217 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 10