Aer condiționat Electrolux Arctic X EACS/I-07 HAR-X/N3/Eu

Disponibilitatea: nu
7 943 lei
7 921 lei

Model 2020
Aparatul de aer condiționat Electrolux din seria Arctic X Super DC Inverter este echipat cu un compresor invertor și funcționează la temperaturi scăzute până la -15 ° C. Clasa de eficiență energetică pentru încălzirea A ++, pentru răcirea A +++. În acest model, este utilizat un nou filtru de purificare în 6 etape, care include: anti-acarian, catalitic, fotocatalitic, antibacterian biologic, catehină și un filtru cu ioni de argint, care este capabil cu o probabilitate de 99% să asigure neutralizarea și distrugerea bacteriilor, virușilor și alergenilor. Acoperirea anticorozivă a schimbătorului de căldură protejează aparatul de aer condiționat de coroziune și intemperii. Modul de noapte (modul de repaus) vă permite să reduceți viteza ventilatorului. Acest lucru va reduce nivelul de zgomot pe timp de noapte. În plus, în acest mod, temperatura crește sau coboară automat (cu 2 ° C, în funcție de modul de răcire / încălzire). Pentru un somn mai confortabil.




Avantajele Electrolux EACS / I-HAR_X / N3

  • Acest aparat de aer condiționat este foarte economic, clasa de eficiență energetică "A". Acest lucru este asigurat de o serie de tehnologii de economisire a energiei și de un compresor invertor modern, care reduce consumul de energie cu 20-40%.
  • Datorită compresorului invertor modern, nivelul de zgomot de la toate componentele sistemului split este, de asemenea, redus semnificativ, iar temperatura din cameră este foarte precis menținută, datorită controlului lin al puterii.
  • Puteți regla debitul de aer, există trei opțiuni disponibile și există și un mod de reglare automată.
  • Este permis să funcționeze în modul de încălzire la temperaturi de până la -15 grade.
  • În acest model, este instalat un senzor de scurgere de freon, datorită căruia compresorul nu are voie să cedeze atunci când presiunea agentului frigorific din sistem scade.
  • După terminarea operației de răcire, unitatea interioară este dezumidificată pentru a preveni creșterea bacteriilor și a mucegaiului în interior.
  • Separat, trebuie remarcat faptul că acest sistem split este foarte silențios, unitatea interioară în modul cel mai silențios creează doar 23 dBA de zgomot, făcând acest model perfect pentru dormitoare și camere pentru copii.
Aparatul de aer condiționat face o treabă bună de curățare a aerului interior datorită:
  1. pre-filtru, care este o plasă densă de polimer, din care se elimină impuritățile folosind apă curentă;
  2. un filtru dezodorizant care elimină particulele fine de murdărie.

Principalele funcții și moduri ale
aparatului de aer condiționat Electrolux Arctic X DC Inverter



Invertor DC

Aparatul de aer condiționat (tip invertor DC) funcționează continuu la o frecvență joasă, ceea ce poate reduce consumul de energie la o valoare minimă de 30-40% comparativ cu un aparat de aer condiționat convențional.


Mod de răcire

Scăderea temperaturii camerei. Aparatul de aer condiționat pornește când temperatura camerei crește peste cea setată. La atingerea temperaturii setate, compresorul și ventilatorul exterior sunt oprite.


Mod încălzire

Temperatura camerei crește. Aerul condiționat pornește atunci când temperatura camerei scade sub cea setată. La atingerea temperaturii setate, compresorul și ventilatorul exterior sunt oprite.


Modul de ventilație

Aerul condiționat asigură recircularea aerului interior.


Mod de dezumidificare

Reducerea umidității interioare. Toate aparatele de aer condiționat, în virtutea principiului funcționării lor, duc inevitabil la pierderea de umiditate în aer atunci când lucrează pentru răcire. Diferența în modul special de dezumidificare este că temperatura camerei poate scădea numai în limita a 1 ° C. Condensarea apei în timpul funcționării dispozitivului este îndepărtată prin conducta de scurgere.


Curățarea automată

Când aparatul de aer condiționat este oprit, ventilatorul continuă să funcționeze o perioadă, uscându-se și împiedicând bacteriile și mucegaiul să se formeze în interiorul aparatului de aer condiționat.


Control autonom și menținerea unei temperaturi pozitive în casă (+8 ° C)

La temperaturi scăzute în exterior, aparatul de aer condiționat în regim autonom va menține temperatura în casă + 8 ° C, consumând un minim de energie electrică.


Înregistrați un nivel redus de zgomot

Datorită caracteristicilor de proiectare și tehnologiilor inovatoare, precum și utilizării celor mai noi compresoare, se obțin niveluri de zgomot reduse.


Diagnostic propriu

Un microcircuit încorporat în unitatea de control efectuează independent depanarea. Semnalele de defecțiune sunt afișate pe indicatoarele luminoase ale unității interioare a sistemului split. Dacă este necesar, sistemul de protecție împotriva defecțiunilor este activat automat.


Decongelare automată

Când temperatura aerului exterior este sub + 5 ° C, pentru a evita înghețarea unității exterioare, sistemul de dezghețare automată pornește periodic, aparatul de aer condiționat funcționează 5-10 minute în modul de răcire fără a porni ventilatorul unității interioare, schimbătorul de căldură al unității exterioare se încălzește și se dezgheță.


Mod turbo

Modul de pornire rapidă este utilizat pentru a atinge rapid temperatura setată. Când este pornit, aparatul de aer condiționat funcționează la putere maximă până când atinge temperatura setată.


Autorestart

Această funcție permite aparatului de aer condiționat să pornească după o întrerupere a curentului electric în același mod și la temperatura setată în care funcționa înainte de oprire.


Start fierbinte

Această funcție funcționează numai în modul de încălzire. Alimentarea cu aer în cameră se efectuează numai după ce schimbătorul de căldură este încălzit la temperatura setată. Acest lucru elimină posibilitatea fluxului de aer rece în cameră. Fiecare viteză are propriul său prag de temperatură, în funcție de diferența de temperatură dintre schimbătorul de căldură al unității interioare și cameră.


Mod de noapte

Acest mod este setat pentru câteva ore (în medie, 8-9 ore de somn), după care aparatul de aer condiționat este oprit. În acest mod, ventilatorul unității interioare trece în modul silențios. În modul nocturn, când funcționează pentru răcire / încălzire în primele ore de funcționare, temperatura setată este automat crescută / scăzută cu câteva grade. Mai mult, temperatura setată rămâne neschimbată. Aerul condiționat menține o temperatură confortabilă, economisind energie.


Funcția I-Feel

Funcția de menținere a temperaturii la punctul de localizare al telecomenzii (la locația utilizatorului). Astfel, aparatul de aer condiționat controlează temperatura nu acolo unde este instalat, ci unde se află utilizatorul, ceea ce asigură cele mai confortabile condiții climatice.


Afișaj inteligent (ajustare automată)

Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat este echipată cu un ecran inteligent ascuns cu contrast ridicat, care afișează parametrii principali ai aparatului de aer condiționat.


Protecție la supratensiune

Protecție împotriva instabilității sursei de alimentare atunci când tensiunea de rețea fluctuează de la 160 la 250 V. Nu există distorsiuni ale tensiunii de ieșire și a zgomotului de comutare în timpul reglării. Oprire automată în cazul modificărilor inacceptabile ale tensiunii sau frecvenței rețelei.


Temporizator 24

Utilizatorul stabilește ora în care este necesar ca aparatul de aer condiționat să pornească sau să oprească la un anumit mod și temperatură.


Filtru cu mai multe etape

Filtru de purificare a aerului, care este format din 6 filtre: anti-acarian, catalitic, fotocatalitic antibacterian, biologic antibacterian, cu ioni de argint, catehină.





* Producătorul își rezervă dreptul de a modifica aspectul și configurația mărfii fără o notificare specială către vânzător. Vă rugăm, atunci când cumpărați, verificați informațiile despre produs cu informațiile de pe site-ul oficial al companiei producătorului sau apelând numărul de contact de mai jos.
Întreaga gamă  Electrolux
Site-ul producătorului  Electrolux

Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Electrolux
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.2
  • Capacitate de incalzire, kW 2.5
  • Putere consumata la racire, W 790
  • Putere consumata la incalzire, W 790
  • Suprafata recomandata 20 м²
  • Capacitate BTU 7000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 23
  • Debit de aer, m3/h 550
  • Clasa Energetica A++
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 744x185x256 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 724x310x428 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 8
  • Greutate unitatea exterioara, kg 25