Dezumidificator de aer Trotec TTK 127 E

Disponibilitatea: nu
8 250 lei

Dezumidificator de aer Trotec TTK 127 E

Performanță ridicată pentru spații mari de locuit și birouri

TTK 127 E - vedere în perspectivă
TTK 127 E - vedere laterală
TTK 127 E - vedere frontală

Confort ultra-modern și design funcțional

Un design funcțional plăcut ochiului, echipament tehnic - un preț extrem de convenabil și accesibil: dezumidificatorul TTK 127 E nu numai că combină valorile atemporale, dar are și o „funcție de confort” specială. Climat interior optim în orice moment - la simpla apăsare a unui buton. TTK 127 E reglează automat nivelul de umiditate la o valoare confortabilă în funcție de temperatură. Dezumidificatorul elimină maximum 50 de litri de umiditate din aerul ambiant pe zi și este potrivit pentru încăperi de până la 150 m².

Funcție de confort: dezumidificare în funcție de temperatură

Pentru un climat interior ideal, este necesar să sincronizați temperatura camerei și nivelul de umiditate. Și aici intervine dezumidificarea dependentă de temperatură. Dispozitivul reglează nivelul de umiditate la o valoare optimă în funcție de temperatură. Funcția de confort este recomandată în special atunci când se utilizează sisteme de încălzire programate. Dacă temperatura camerei se schimbă în timpul zilei sau al nopții, dezumidificatorul își va adapta automat capacitatea de dezumidificare.

Eficient și simplu

Este de la sine înțeles că dispozitivul are și o funcție de dezumidificare automată controlată de un higrostat. În primul rând, se selectează o valoare fixă a umidității folosind funcția de valoare țintă de preselecție. Intervalul de setare este de 35% până la 85% RH în 5% pași. Dacă această valoare este depășită, dezumidificatorul este pornit automat și apoi oprit din nou pentru a economisi energie de îndată ce valoarea țintă dorită este atinsă.

BROȘURĂ PRODUS

Umezeala într-o baie, subsol sau dormitor poate duce la creșterea mucegaiului. De asemenea, puteți găsi toate cele mai recente informații despre dezumidificatoarele noastre de confort în broșura produsului. Descărcați fișierul PDF chiar aici.

Pentru document PDF

Uscare ușoară a rufelor cu dezumidificatoare

Pe lângă dezumidificarea aerului ambiant, dezumidificatorul poate fi utilizat în mod convenabil pentru uscarea rufelor - fie ca ajutor, fie ca înlocuitor complet pentru un uscător convențional. Funcția de uscare a rufelor (numită și funcția de uscare a hainelor sau funcția SuperDry) este comparabilă cu uscarea tradițională în aer liber.

Dezumidificatoarele de aer vă permit să vă uscați rufele la fel de blând ca în natură. Culorile își păstrează strălucirea, iar articolele de îmbrăcăminte durează mai mult decât uscătoarele convenționale, toate cu un consum semnificativ mai mic de energie.

Mai mult, chiar și materialele sensibile, cum ar fi lână, mătase sau fibre sintetice, pot fi uscate fără probleme. Spre deosebire de uscarea cu aer curat, rufele sunt mai moi și mai plăcute la atingere.

Uscarea rufelor poate fi efectuată și cu dezumidificatoare fără funcția suplimentară de uscare a rufelor. Apoi, trebuie să setați valoarea țintă pentru umiditatea aerului în conformitate cu umiditatea reziduală dorită:

Dulap uscat: 46% RH

Fier uscat: 58% HR

Piele uscată: 65% RH

Funcția de uscare

Agent de răcire ecologic R290

Propanul (R290) ca agent frigorific ecologic în uscătoare

Câteva milioane de tone de emisii nocive de CO 2 (gaze cu efect de seră) sunt emise în atmosferă de agenți frigorifici sintetici în fiecare an . Din acest motiv, utilizarea agenților frigorifici alternativi a devenit unul dintre obiectivele noastre cheie. Folosind propan (R290) ca agent frigorific, acest uscător aduce o contribuție valoroasă la protejarea climatului nostru.

Propanul frigorific natural (R290) este un compus organic aparținând grupei hidrocarburilor. Spre deosebire de agenții frigorifici sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici un potențial de diminuare a ozonului (ODP = 0), nici un efect de seră vizibil (GWP = 3).

Un bonus suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic, care vă reduce și mai mult costurile cu energia. 

TTK 127 E - dimensiuni
TTK 127 E - nivelul optim de umiditate din dormitor
TTK 127 E - uscarea hainelor

Caracteristici convingătoare

O funcție de temporizare, o lampă de avertizare de nivel de umplere care indică un rezervor de apă plin, o protecție la preaplin cu oprire automată și o funcție de uscare completează echipamentul de confort TTK 127 E. De asemenea, filtrul de aer curăță aerul îndepărtând praful și părul animalelor.

Conexiunea separată integrată a furtunului permite scurgerea condensului din exterior, de asemenea, în modul automat continuu - ideal pentru funcționarea continuă în camere hobby sau case de vacanță unde nu este întotdeauna posibilă golirea rezervorului. Rezervorul mare de condens are o capacitate de 6 litri, ceea ce reduce frecvența de scurgere. Datorită roților și mânerelor confortabile, TTK 127 E este, de asemenea, pregătit în mod ideal pentru orice schimbare pe șantier. Datorită ușurinței de utilizare a TTK 127 E, este ușor să faci cu ochiul.

Funcția de repornire automată

Funcția de repornire automată

În cazul unei opriri neașteptate din cauza întreruperilor de curent, funcția de repornire automată (sau „funcția de memorie”) forțează unitatea să repornească la setarea selectată anterior imediat ce alimentarea este restabilită. Acest lucru face ca dezumidificatorul să fie potrivit și pentru utilizarea combinată cu un cronometru.

TTK 127 E - caracteristici speciale ale echipamentului

TTK 127 E - panou de control
Panoul de control TTK 127 E are un design clar și este ușor de înțeles. Afișajul digital, de exemplu, arată nivelul actual al umidității relative din cameră.
TTK 127 E - filtru de aer
Filtrul de aer ușor demontabil captează scame și părul animalelor și poate fi șters sau spălat rapid și ușor.
TTK 127 E - rezervor de apă
Rezervorul de apă detașabil conține 6 litri. Dispozitivul se oprește automat când rezervorul este plin și semnalizează acest lucru cu ajutorul unui LED.
TTK 127 E vedere din spate
O conductă poate fi conectată la partea din spate a dispozitivului pentru scurgerea continuă a condensului.
Funcția de confort TTK 127 E.
Datorită reglării automate a temperaturii camerei și a umidității aerului, funcția de confort oferă o atmosferă de confort ideală. Cu o simplă apăsare de buton, dispozitivul reglează automat valoarea umidității la un nivel confortabil în funcție de temperatură.
Funcția temporizator TTK 127 E
Utilizați funcția de cronometru practic pentru a porni sau opri dispozitivul după un anumit număr de ore (până la maximum 24 de ore). Temporizatorul poate fi programat în trepte de 0,5 ore (0 până la 10 ore) și în trepte de 1 oră (10 până la 24 de ore). Cronometrul previne perioadele de lucru inutile și vă permite să adaptați dezumidificarea la ritmul individual de viață.
TTK 127 E - funcție de uscare a rufelor
TTK 127 E poate fi folosit și ca uscător de cameră pentru uscarea rufelor umede în încăperi rezidențiale sau utilitare. Acest lucru va accelera procesul de uscare a hainelor și va împiedica umezeala hainelor să se condenseze în cameră și să o transforme într-un focar de mucegai.
TTK 127 E - modul continuu
În modul continuu, TTK 127 E dezumidifică aerul din cameră în timpul funcționării continue. Acest lucru este potrivit în special pentru subsoluri sau încăperi de depozitare care sunt predispuse la creșterea mucegaiului din cauza umidității excesive. Pentru a evita scurgerea constantă a apei din rezervor, se poate conecta un furtun de scurgere a condensului.
TTK 127 E în birou
Pentru a preveni mucegaiul nedorit care vă poate dăuna sănătății în subsoluri, în încăperile de studiu sau în colțurile și pereții reci expuși la umezeală, vă recomandăm să utilizați dezumidificatorul în orice moment și de la început.
TTK 127 E în birou
Fie că este utilizat în birou, în studio sau în sufragerie - dezumidificatorul TTK 127 E cu dezumidificare automată controlată de un higrostat, cu o alegere de umiditate reală, funcționare opțională complet automată sau continuă și o funcție de temporizare, oferă o clima ideală a camerei în orice moment.

Date tehnice în comparație

Toate uscătoarele de aer TTK în comparație directă:

Pentru a găsi dezumidificatorul care se potrivește cerințelor dvs. exacte, consultați prezentarea noastră rapidă a tuturor dezumidificatoarelor TTK de la Trotec pe care vi le oferim aici, astfel încât să le puteți compara direct între ele.

Modelele pe care nu doriți să le comparați pot fi ușor respinse cu un singur clic.

Date tehnice în comparație

Mai multe beneficii practice:

  • Sistem automat de dezumidificare controlat de un higrostat cu preselecție a unei valori țintă de la 35 la 85% HR în pași de 5%
  • Mod confort pentru reglarea automată a nivelului de umiditate în funcție de temperatură
  • Controlul higrostatului cu selectarea valorii reale a umidității
  • Indicatorul de nivel de umplere indică rezervorul de apă plin
  • Protecție la supraumplere cu oprire automată
  • Racord pentru evacuarea condensului extern
  • Alegerea automatizării complete sau a funcționării permanente
  • Ecran retroiluminat clar lizibil
  • Afișarea nivelului de umiditate relativă
  • Funcția de uscare
  • Funcția timer 
  • 2 etape de ventilator
  • Bobină de cablu


Specificații principale
Caracteristice
  • Suprafață, м² 150
  • Consumul de energie, W 1060
  • Greutate, kg 19.8
  • Debit de aer, м³/h 345
  • Garanție 24 luni
  • Rezervor de apă, L 6
  • Dimensiuni 392x282x616 мм
  • Capacitate de dezumidificare, L/24H 50