Unitate exterioară aparatului de aer condiționat Cooper&Hunter CHML-U36RK4

Disponibilitatea: este
43 780 lei
- +

Unitate exterioară CHML-U36RK4

Dacă decideți să achiziționați un aparat de aer condiționat cu  sistem multi-split , atunci sunteți pe drumul cel bun, deoarece tehnologia multi-split aparține semi-industrialului și este produsă cu cea mai înaltă verificare de fabricație și un sistem electronic precis. De asemenea, toate sistemele multi-split sunt proiectate ținând cont de depășirile mari de costuri pe linie și de rezerva de putere a compresorului pentru o muncă precisă și de înaltă calitate. Toate unitățile exterioare sunt echipate cu noi compresoare invertoare rotative DC. De asemenea, este posibil să conectați 1-5 unități interioare.

În plus, instalând mai multe sisteme separate, vă puteți confunda pur și simplu cu o grămadă de telecomenzi și setări diferite din fiecare. Și acest lucru este puțin probabil să se întâmple cu sistemul multi-split CHML-U36RK4 și veți putea stabili un microclimat confortabil în fiecare cameră a casei dumneavoastră. În plus, un astfel de sistem este foarte economic și consumă mult mai puțină energie decât multe instalații diferite. În același timp, eficiența energetică nu scade.

Sistemul multi-split este de obicei instalat în încăperi în care există cerința de a minimiza numărul de unități exterioare. Acestea pot fi apartamente în clădiri noi, unde există spațiu pentru un bloc sau case private care nu doresc să atârne partea din față cu blocuri. Și, de asemenea, case în centrul orașului, unde întrebarea nu este să aglomerați fațada și în orice apartament care este confuz de numărul de blocuri.

Funcțiile principale ale unității exterioare CHML-U36RK4:

  • Numărul de unități interioare conectate - 4 buc;
  • Funcționare la temperaturi negative de -20 ° C pentru încălzire și până la + 48 ° C pentru răcire;
  • Gama de funcționare a sistemului este de 50-150% din puterea nominală a unității exterioare;
  • Tehnologie Stable Frequency Control - funcționare lină și stabilă la frecvențe ultra-joase (15 Hz);
  • Sistem anti-gheață automat de preîncălzire inteligent de nouă generație. Spre deosebire de schema obișnuită de dezghețare „în funcție de timp” - în medie 10 minute de dezghețare pentru 50 de minute de funcționare a compresorului, procesul de dezghețare este pornit numai dacă există o nevoie reală pentru această funcție;
  • Tehnologie de analiză a zgomotului - funcționare aproape silențioasă a unităților interioare și exterioare;
  • Freon R-410 foarte ecologic;
  • Eficiența energetică a blocurilor clasa A.

Experții noștri vă vor ajuta să calculați corect și să selectați un sistem multi-split pentru instalația dvs., să livrați echipamentul într-un timp scurt și să efectuați o instalare profesională cu garanție. Puteți comanda un calcul preliminar prin telefon pe site-ul web.

Schema de conexiune unitate exterioară CHML-U36NK4

Principalele caracteristici tehnice ale blocului CHML-U36RK4:

Tabelul de specificații al unității externe CHML-U36NK4

Dacă aveți în continuare întrebări despre calculul greșit și selecția sistemelor multi-split pentru sediul dvs., sunați-ne sau lăsați un apel înapoi, vom fi încântați să vă sfătuim și să vă ajutăm să faceți alegerea corectă.

Specificații principale
Caracteristice
  • Capacitate Pentru 4 camere