Purificator de aer Samsung AX60T5080WD/ER

Disponibilitatea: nu
7 999 lei
7 899 lei

Realizează mai mult, curăță aerul mai repede.

Debit de aer cu 3 căi

Ștergeți o zonă largă mult mai repede de la colț la colț *. Fluxul de aer frontal atrage aerul cu ușurință. Ventilatorul electric distribuie rapid aerul curat în mai multe direcții folosind un flux de aer în trei căi. Așadar, ajunge la mai mult și curăță mai repede *, cu CADR 467cc. metri pe oră **.

Ajunge mai larg. Purifică aerul mai repede.

* Pe baza testării interne. Testat pe AX60K5580WFD față de modelul obișnuit Samsung AX40K3020UWD. Performanța poate varia în funcție de mediul de utilizare real. ** CADR> 467 m³ / h. Testat de KACA (Korea Air Purification Association).

Îndepărtează până la 99,97% praful de 0,3 "

Sistem de curățare cu mai multe straturi

Asigurați o puritate și siguranță excepționale a aerului cu un sistem de curățare cu mai multe straturi. În primul rând, elimină particulele mai mari de praf. Filtrul dezodorizant cu cărbune activ elimină și gazele dăunătoare *. Filtrarea HEPA cu filtru de praf ultra-fin captează până la 99,97% praf de 0,3 "**.

Îndepărtează până la 99,97% praful de 0,3㎛

* Testat pe AX80K7580WFD pentru toluen, xilen, benzen, etilbenzen, stiren și formaldehidă la Institutul Național de Testare din Coreea. ** Mediile filtrante au o eficiență de colectare a prafului mai mare de 99,97% la o dimensiune a particulelor de 0,26 0,2, așa cum este specificat în 42 CFR partea 84. Testat de Institutul Național de Testare din Coreea.

Monitorizare precisă, afișaj intuitiv

Ecran digital

Mai precis, verificați nivelul de poluare a aerului. Senzorul laser PM detectează praful, chiar și particulele mai mici de 1,0㎛ și contaminanții gazoși. Afișajul digital arată apoi nivelul exact de poluare a aerului PM1.0 / 2.5 / 10.

Indicator cu 4 culoriIndicator cu 4 culori
Senzor laserSenzor laser
Indicator cu 4 culori

Bucurați-vă de aerul curat peste tot

Utilizați roți ascunse în mișcare pentru a muta purificatorul de aer oriunde. Împingeți-l sau trageți-l în orice loc care necesită o curățare mai intensă, cum ar fi camera de zi sau dormitorul. Și întrucât roțile sunt bine ascunse dedesubt, nu strică designul general.

Bucurați-vă de aer proaspăt oriunde - mai ușor

Controlați-l de la distanță de pe smartphone

SmartThings

Aveți grijă de aerul dvs. și verificați poluarea acestuia oricând, oriunde. Aplicația SmartThings * vă permite să controlați de la distanță purificatorul de aer. Cu o singură atingere sau voce ** îl puteți activa sau dezactiva, puteți verifica calitatea aerului, puteți controla alte funcții și puteți monitoriza starea filtrului.

Controlați-l de la distanță cu smartphone-ul dvs.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Conexiune Wi-Fi necesară. ** Controlul vocal este acceptat în 8 limbi (engleză britanică, engleză americană, coreeană, chineză, germană, franceză, spaniolă, italiană).

Optimizează automat prospețimea aerului

Auto / Sleep

Bucurați-vă de aer curat într-o varietate de moduri pentru a vă potrivi nevoilor. Modul automat detectează nivelul de poluare a aerului și reglează automat puterea și viteza ventilatorului. Acest lucru vă economisește efort și reduce consumul de energie. Modul Sleep vă ajută, de asemenea, să adormiți, creând un flux de aer mai moale și mai silențios, fără nici o iluminare pe ecran.

Optimizează automat prospețimea aerului

Compact și ușor de întreținut

Design subțire

Folosiți mai bine spațiul de locuit, curățați și schimbați ușor filtrul. Datorită designului său subțire, se va potrivi aproape oriunde, fără a ocupa mult spațiu. Iar intrarea sa de aer din față înseamnă că puteți înlocui și întreține cu ușurință filtrul fără a-l îndepărta de perete.

Eficient de spațiu și ușor de întreținut

Utilizare mai ușoară și mai sigură

Semnal de schimbare a filtruluiSemnal de schimbare a filtrului

Semnal de schimbare a filtrului

Când există o alarmă de schimbare a filtrului, pictograma clipește când filtrul trebuie înlocuit.

 Semnal de schimbare a filtruluiTemporizatorTemporizator

Temporizator

Există un cronometru care vă permite să-l programați pornit / oprit pentru a nu risipi energie.

 TemporizatorÎncuietoare pentru copiiÎncuietoare pentru copii

Încuietoare pentru copii

Blocarea pentru copii previne modificările accidentale ale setărilor sau utilizarea incorectă.

 Încuietoare pentru copii





Pagina web al producatorului Samsung

Specificații principale
  • Producator Samsung
  • Suprafață, м² 60
  • Consumul de energie, W 60
  • Nivel de zgomot, Db 50
  • Debit de aer, м³/h 467
  • WiFi da
  • Regim de noaptea da
  • Filtru de cărbune da
  • Display da
  • Filtru Hepa da
  • Dimensiuni 783х360х293 мм
  • Garanție, Luni 24