Aer conditionat Midea Mission II MB-09N8D6H-I / MB-09N8D6H-O

Disponibilitatea: nu
9 999 lei

Finul albastru

Finul albastru


Aripioare ale schimbătorului de căldură albastru - Protecție împotriva coroziunii. Acoperire specială anti-coroziune a schimbătorului de căldură, care protejează împotriva fenomenelor atmosferice și a efectelor mediului extern agresiv. Poate diferi de culoare (au albastru, verde, auriu sau nu au deloc culoare (lac transparent).

Schimbător de căldură din aluminiu acoperit hidrofil


Schimbător de căldură din aluminiu cu acoperire hidrofilă

Umiditatea crescută a schimbătorului de căldură, ale cărei plăci de aluminiu au o acoperire specială cu un strat hidrofil, care asigură eliminarea rapidă a condensului din unitatea interioară, ceea ce nu permite formarea rapidă a mucegaiului și bacteriilor, asigurând în același timp o funcționare mai eficientă a aparatului de aer condiționat.

Compresor DC invertor


Compresor invertor DC


Un compresor cu invertor continuu vă permite să creșteți eficiența aparatului de aer condiționat, reducând astfel consumul de energie vă economisește costuri. Un astfel de sistem este mult mai economic și mai fiabil decât aparatele de aer condiționat cu putere constantă a compresorului.

Control și gestionare prin Wi-Fi (Opțiune - unitate flash Wi-Fi)

Control Wi-Fi (stick Wi-Fi)


Midea RAC a dezvoltat o aplicație mobilă pentru smartphone-uri moderne, care funcționează ca o telecomandă. Ca și panoul de control, smartphone-ul controlează aparatul de aer condiționat prin portul infraroșu, iar în cazul celor mai moderne modele de aparate de aer condiționat Midea, prin conexiunea Wi-Fi (pentru unele serii de stick Wi-Fi este o opțiune ).

Cumpărătorii pot descărca gratuit aplicația pentru un smartphone folosind codurile QR găsite în manualul de utilizare.

Caracteristici ale aplicației:

Unitate interioară a invertorului motor DC

 Unitatea interioară a invertorului DC motor


Unitățile interioare folosesc un motor cu curent continuu pentru a roti rotorul. Acest lucru poate reduce semnificativ zgomotul și consumul de energie. De asemenea, obțineți 12 poziții pentru schimbarea vitezei rotorului.

Unitate exterioară invertor motor DC


Unitatea exterioară a motorului inverter DC

În unitățile exterioare, un motor cu curent continuu este utilizat pentru a roti ventilatorul. Acest lucru poate reduce semnificativ zgomotul și consumul de energie. De asemenea, obțineți mai multe poziții ale vitezei ventilatorului, în funcție de nevoile sistemului.

Bloc de design exterior "Diamant"


Proiectare unitate exterioară "Brilliant"


Designerii Midea nu au uitat de apariția carcasei unității exterioare a aparatului de aer condiționat, care în sine este o raritate pentru tehnologia climatului. Unitatea exterioară este mult mai elegantă decât omologii săi, are fațete ca un diamant, iar atenția la detalii indică un nivel ridicat de producție și un concept de design atent gândit.

Mod de noapte


Mod de noapte


Modul de noapte (modul somn) oferă condițiile pentru un somn liniștit și trezire confortabilă. Modul durează un ciclu de 7 ore, reducând în același timp viteza ventilatorului, scăzând astfel nivelul de zgomot și, automat, la intervale setate, schimbând valorile de temperatură setate de la telecomandă (în modul de răcire, temperatura crește cu mai multe grade și în modul încălzirea este omisă). La sfârșitul modului (după 7 ore), setările de temperatură revin la valoarea setată inițial.

Detectarea scurgerilor de refrigerant


Detectarea scurgerilor de refrigerant


Dacă este detectată o scurgere de agent frigorific, pe afișajul unității interioare va fi afișat codul de eroare „EC”. Această funcție va ajuta la protejarea compresorului împotriva defecțiunii atunci când temperatura crește ca urmare a scurgerii agentului frigorific.

Freon R32


Freon ecologic R32


Noul agent frigorific R32 (difluorometan) prezintă avantaje semnificative. În primul rând, se referă la potențialul de încălzire globală (GWP). Dacă comparăm actualul foarte popular refrigerant R410A cu R32, acesta din urmă se distinge printr-un GWP mai mic de 65%. Rezultă că mediul este mai puțin afectat de noul agent frigorific. R32 are, de asemenea, o vâscozitate și densitate redusă. Datorită densității mai mici, rata de consum a freonului este redusă ținând cont de aceiași indicatori de putere. Densitatea difluorometanului este cu aproape 30% mai mică comparativ cu R410A.

Răcire la temperaturi ambiante scăzute


Răcire ambientală scăzută


Funcția "Răcire la temperatură ambientală scăzută" - oferă aerul condiționat în modul de răcire, la temperaturi sub zero (aer exterior), ceea ce îi permite să fie utilizat pentru lucru, de exemplu, în camerele de servere.

În seria modernă de sisteme de divizare / multisplit invertor Full DC, această opțiune este implementată în hardware și software, iar dacă este necesar să folosiți un climatizor în timpul iernii pentru răcire, trebuie să instalați suplimentar

Menținerea temperaturii + 8 ° С


Menținerea temperaturii + 8 ° С


Protecție împotriva înghețului camerei, menținerea temperaturii + 8 ° С.

Sistemul de control al aparatelor de aer condiționat poate menține temperatura aerului în cameră + 8C, astfel încât pereții să nu se răcească mult și alimentarea cu apă să nu înghețe. Este relevant să se folosească pentru căsuțe, garaje sau dacă plecați în vacanță în timpul iernii și nu aveți nevoie de încălzirea constantă a camerei la o temperatură confortabilă. În același timp, aparatul de aer condiționat consumă mai puțină energie electrică, deoarece diferența de temperatură pe stradă / cameră este redusă.

Mod Eco


Mod eco


Când utilizați funcția „Eco”, aparatul de aer condiționat vă va răci rapid camera și va menține automat t = + 24 ° C și AUTO - viteza ventilatorului în ea.

În același timp, veți primi atât confort, cât și consum redus de energie. În acest mod, aerul condiționat va funcționa timp de 8 ore, apoi se va opri automat.

De asemenea, puteți dezactiva în mod independent acest mod de la telecomandă.

Acest mod poate fi utilizat doar în modul „Răcire”.

Mod de dezumidificare


Mod uscat

Modul de dezumidificare selectează automat un mod de răcire pe baza diferenței dintre temperatura setată și temperatura reală a camerei. Temperatura este reglată în timpul scăderii umidității aerului prin activarea și oprirea repetată a modurilor de răcire și ventilație.

Când modul de dezumidificare este activat, simbolul picăturii este afișat pe telecomandă

Mod turbo


Turbo

Funcția „Turbo” - atunci când acest mod este pornit, aparatul de aer condiționat oferă cea mai rapidă răcire sau încălzire pentru a crea condiții confortabile în cel mai scurt timp posibil.

Urmați-mă


Urmați-mă

Funcția Follow Me

Când această funcție este activată pe telecomandă, unitatea de control a unității interioare va primi date despre temperatura din cameră de la senzorul de temperatură instalat în telecomandă, ceea ce vă permite să controlați mai exact funcționarea aparatului de aer condiționat, ajungând la modul specificat în zona în care telecomanda se află în cameră. Intervalul de semnal de la telecomandă nu depășește 8 mp într-o linie dreaptă "telecomandă - unitate interioară".

Schimbător de căldură ridicat


Schimbator de caldura multi-Bend

Disiparea crescută a căldurii. Blocurile folosesc schimbătoare de căldură cu tuburi cu un design special, a cărui suprafață interioară are o crestătură trapezoidală "Innergrove cooper", care oferă cea mai mare suprafață de schimb de căldură. Datorită acestui fapt, transferul de căldură este crescut cu 28%, nivelul consumului de energie este redus și, în consecință, eficiența sistemului.

Tehnologie Full-DC (3D DC-inverter)


Full-DC (3D DC-inverter)

Toate motoarele compresorului și ventilatoarelor din sistem sunt fabricate cu tehnologia inverter DC

Tehnologia de conversie a invertorului de 180 de grade


Inverter Sine-Wave

Tehnologia unei convertoare a undelor la 180 ° este o tensiune de control fără efecte „pulsate” (gradarea sinusoidală este eliminată).

Comparativ cu un curent standard de 120 ° dreptunghiular, oferă următoarele avantaje:

  1. Posibilitatea de a lucra cu o gamă mai largă de tensiune de alimentare și frecvență de curent.
  2. Eficiență energetică mai mare și economisire de energie.
  3. Un început mai moale, zgomot și vibrații mai mici.
  4. Capabilități excelente de management.
Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
  • Producator Midea
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.64
  • Capacitate de incalzire, kW 2.78
  • Putere consumata la racire, W 820
  • Putere consumata la incalzire, W 770
  • Suprafata recomandata 25 м²
  • Capacitate BTU 9000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 26
  • Debit de aer, m3/h 500
  • Clasa Energetica A++
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 810 x 200 x 300 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 800 x 554 x 333 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 8.2
  • Greutate unitatea exterioara, kg 29