Aer condiţionat de tip COLOANA Gree GVA55AL-M3NNC7A T FRESH

Disponibilitatea: este
64 750 lei
- +

De la fondarea sa în 1991 , Gree a realizat performante impresionante.

 

 

 

Va oferim 7.000 de modele în 400 de serii din 20 de categorii de produse. Am fost No. 1 pe piata mondiala din 1985 și ne-am enumerat printre primele 100 de companii chineze, in revista Fortune Magazine pentru ultimii 8 ani . 

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat .

 

 

 

Prin intermediul a opt baze de producție pe care le detine în China , Vietnam , Pakistan și Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat rezidențiale și 5.5 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual.Gree produce toate părțile componente, și este singura marca in China, clasata ca brand mondial. 

Gree isi mareste permanent capacitatea de cercetare si dezvoltare incorporand rezultatele acestor eforturi in propriile produse.

 

 

Produsele sunt riguros testate in propriile laboratoare extrem de bine puse la punct atat tehnologic cat si recunoscute si atestate international. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei. Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala. 

Nu vei fi lider mondial fara tehnologie si inovatie la nivel mondial .

 

 

La Gree , noi investim masiv in cercetare si dezvoltare , atat pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru electrocasnice mici. Institutele noastre de cercetare specializate si centrele de dezvoltare a produsului se asigura ca fiecare  dintre clientii nostri se bucura de produse de cea mai inalta calitate, performanta si fiabilitate . 

 


FUNCTII:

 Dezghetare inteligenta

 Dezghetarea unitatii externe nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp ci doar atunci cand este nevoie, oferind astfel un confort sporit si o economie   de energie.


 Protectie impotriva aerului rece

 Cand aparatul functioneaza pe incalzire, unitatea interna va sufla aer doar in momentul in care acesta este suficient de cald

 

 Functia de temporizare

 Permite pornirea sau oprirea aparatuui la o ora prestabilita asigurandu-se un climat placut inainte de a ajunge acasa, se poate evita uitarea aparatului pornit.


 Auto restart

 In cazul unei caderi a retelei de tensiune electrica aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale imediat ce tensiunea electrica   a fost restabilita.


 Racire turbo

 Pentru a atinge o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza cu un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului


 Mod economic

 Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura ambientala pentru a evita racirea si incalzirea inutila ducand la o economie considerabila   de energie.


 Functia Sleep

 Pentru a asigura confortul in timpul somnului jetul de aer este directionat catre tavan, ventilatorul reducandu-si turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot

 

 Operare auto

 La pornirea aparatului senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de confort conform modului selectat.


Tipcoloană 
Regimuri de lucrurăcire/încălzire                     
Inverternu
Ionizarenu
Putere nominală răcire15530 W
Putere nominală încălzire19000 W
Capacitate de răcire53000 BTU
Suprafaţa deservită155 m²
Agent de răcireR410A 
Zgomot minim unitate interioara47 dB
Zgomot maxim unitate interioara     54 dB
Zgomot unitate exterioara63 dB
Consum de energie (Răcire)6190 W
Consum de energie (Încălzire)6530 W
Dimensiuni unitate exterioara1032x1250x412 mm
Greutate unitate interioara63 kg
Dimensiuni unitate interioara518x1870x395 mm
Greutate unitate exterioara117 kg
Garanție24 luni
ProducătorGree 
Specificații principale
  • Producator Gree
  • Tip compresor Simplu (on/off)
  • Capacitate BTU 60000