Aer conditionat Mitsubishi Electric de pardoseala MFZ-KJ35 VE/MUFZ-KJ35 VE

Disponibilitatea: este
45 996 lei
45 870 lei
- +

Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter de pardoseala 12000 BTU


Clasa energetica: A+++
Capacitate nominala: 12000 BTU
Regim de functionare: -15 … +46 °C
Dimensiune unitate interioara: 600x750x215 mm
Dimensiuni unitate exterioara: 550x800x285 mm
Refrigerant: 410





Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter de pardoseala 12000 BTU


Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi Electric MFZ-KJ35VE + MUFZ-KJ35VE 12000 BTU R410 imbina eficienta cu un design compact si elegant.

Unitatile de pardoseala au un design caracterizat de linii simple si suprafete plane care adauga eleganta si o estetica moderna si permit adaptarea perfecta in orice decor.

• Design elegant si compact

• Eficienta energetica ridicata

• Vana multi-debit brevetata

• Filtru purificator cu ioni de argint

• Nivel de zgomot redus

• Posibilitate conectare multisplit

 

Vana multidebit

Duza de evacuare este caracterizata prin prezenta a trei aripioare diferite, fiecare cu un profil special conceput pentru a fi in masura sa optimizeze distributia aerului evacuat, maximizarea confortului atat la racire, cat si la incalzire.


Programator saptamanal

Confort  programabil: temperatura dorita la ora dorita. Datorita noilor programatoare saptamanale, cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, este posibila nu numai programarea pornirii si opririi, dar si programarea unei temperaturi diferite in cursul zilei.



Cum alegi aparatul de aer conditionat inverter tip split:

 

Alegerea aparatului de aer conditionat, trebuie sa luati in calcul destinatia spatiului (locuibil sau comercial), cate camere si felul cum sunt amplasate (puncte cardinale), care sunt consumatorii electrici care degaja caldura, ce izolatia termica are cladirea, amplasarea cladirii fata de punctele cardinale si dimensiunile ferestrelor.

Pentru o dimensionare corecta a eficientiei unui aparat de aer conditionat, trebuie avute in vedere mai multe aspecte, cum ar fi:
 

  • orientarea ferestrelor (daca sunt orientate spre rasarit sau apus), numarul ferestrelor si dimensiunile lor;
  • numarul persoanelor care lucreaza sau locuiesc in apartament sau in unitatea respectiva;
  • puterea instalata a consumatorilor electrici ce emana caldura;
  • gradul de izolare termica a peretilor.


Cantitatea de energie consumata de un aparat de aer conditionat depinde in mare masura de clasa energetica a echipamentului. Aparatele de clasa energetica A, A+, A++ si A+++ pot avea un consum mai mic cu pana la 40% fata de cele de clasa C sau D, cu viteza fixa.




 

Sfaturi practice pentru cumpararea unui aer conditionat inverter tip split:

 

  • Nu instalati aparate de aer conditionat subdimensionate, pentru ca astfel le veti “forta” in exploatare, punandu-le in pericol durata de viata iar consumul de energie este mult mai mare iar randamentul lor este foarte scazut
  • Nu achizitionati aparate depasite tehnologic, de clase energetice inferioare. La raportul pret/calitate, diferenta de pret intre unul de clasa A si unul de clasa C se amortizeaza in primul an de functionare.
  • Cea mai frecventa greseala intalnita in alegerea aparatului de aer conditionat este supradimensionarea asta va insemna un consum mai mare, distribuirea aerului nu este uniforma, dezumidificare partiala iar costul facturei de energie electrica este la fel de mare.
  • Inainte de achizitionarea unui aparat de aer conditionat trebuie consultant cu un specialist si discutat ce aparat de aer conditionat se potriveste pentru suprafata dorita.


Stiati ca aparatele de aer conditionat…
 

In timpul racirii
 

Aparatul elimina in exterior caldura din incapere (de aceea, unitatea externa trebuie montata intr-un spatiu deschis).
 

In timpul incalzirii  
 

Incalzirea se realizeaza dupa principiul pompei de caldura, spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenta electrica. Pompa de caldura extrage energia din aerul exterior si o aduce in interior, de aceea aparatele care asigura racire si incalzire se mai numesc si pompe de caldura.
S-a dovedit ca aparatele de aer conditionat cu pompa de caldura sunt cele mai economice si cele mai stabile mod de incalzire. Pot fi considerat chiar mai eficient decat o pompa de caldura care incalzeste apa pentru radiatoare clasice pentru ca unitatea de aer conditionat cu pompa de caldura realizeaza direct incalzirea aerului din incapere in timp ce o pompa de caldura aer-apa ori geotermala realizeaza incalzirea apei dupa care aceasta incalzeste la randu-i radiatoarele, in acest proces apar pierderile de caldura in sistem.
 

Functiile unui aer conditionat inverter tip split:

 

  • modificarea temperaturii aerului din incapere;
  • mentinerea temperaturii la valoarea setata;
  • curatarea aerului de impuritati.


Despre aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric


Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric este un lider mondial in sisteme de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru conditiile climatice din Japonia a condus la dezvoltarea de echipamente uimitor de sofisticate si de sisteme care pot face fata in aproape orice conditii climatice. Sunt sisteme de top, deosebit de eficiente energetic si cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator. Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie. Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara.

Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi Electric MFZ-KJ25VE + MUFZ-KJ25VE 9000 BTU R410 este compatibil cu interfata pentru monitorizare la distanta MelCloud.

Specificații principale