Freon R-410A, R-134а, R-404а, R-407c, R-507, R-32

Disponibilitatea: este
2 250 lei
- +

CUMPĂRĂ FREON ÎN MOLDOVA

PREȚUL FREONULUI


freonLei
Freon R-410A, 11,3 kg2,250.0
Freon R-134a, 13,6 kg3,200.0
Freon R-404a, 10,9 kg2,450.0
Freon R-407c, 11,3 kg2,550.0
Freon R-507, 11,3 kg2,550.0
Freon R-32, 7,0 kg2 650,0


Freon - un agent frigorific , utilizat în frigidere, sisteme de climatizare și aparate de aer condiționat pentru disiparea căldurii cu evaporarea ulterioară a condensului. Freonul are un punct de fierbere scăzut, iar principalul său avantaj este rezistența la îngheț.

Freon pentru echipamente frigorifice și climatice în stoc

Pentru a umple circuitul etanș al echipamentului de răcire, trebuie comandat un freon compatibil cu modelul compresorului. Freon circulă în sistem și asigură răcire în camere. În cazul încălcării integrității sistemului, freonul dispare, reducând performanțele dispozitivelor.

Pentru a evita defecțiunile, este necesar să cumpărați freon, al cărui preț depinde de tipul de substanță și de cantitatea de ambalaj care corespunde unui anumit echipament. Există diferite tipuri de agenți de răcire pe piață, deci alegerea opțiunii potrivite este ușoară.

Este important ca freonul modern pentru frigidere, aparate de aer condiționat să fie astăzi o substanță ecologică care are o mulțime de avantaje:

  • rezistența la temperatură și siguranță la foc: freonul nu arde în aer și nu se aprinde în caz de contact cu focul;
  • costul accesibil al freonului, dacă doriți să știți cât valorează agentul frigorific, merită să luați în considerare tipul și producătorul său, deoarece acest lucru afectează în mod direct prețul;
  • neutralitate: freonul de înaltă calitate nu are aromă și culoare, indiferent de stare;
  • lipsa de reacție cu alte substanțe chimice.

Cumpărarea unui freon ieftin pentru realimentare urmează tipul specificat de producătorul echipamentului (de regulă, marca este indicată pe compresorul motor). La urma urmei, doar un agent frigorific adecvat va garanta o reparație reușită și o funcționare corectă pe termen lung a echipamentului.

Atunci când alegeți ce tip și de unde să cumpărați freon pentru un frigider ieftin, consultați ofertele unui magazin online unde sunt prezentate cele mai relevante și căutate tipuri de frigidere, inclusiv cum să cumpărați freon pentru un aparat de aer condiționat auto cu livrare.