Aer conditionat mobil TROTEC PAC 2610 E

Disponibilitatea: este
8 050 lei
- +

AER CONDIȚIONAT MOBIL PAC 2610 E

Inovația de prospețime în tehnologie și design

Designul puternic și echipamentul perfect strâng mâinile cu aparatul de aer condiționat 3 în 1 PAC 2610 E. Dispozitivul oferă întotdeauna soluția optimă pentru răcire, ventilație sau dezumidificare. Datorită unei capacități de răcire de 2,6 kW și a suflantei sale automate, menține în mod fiabil fiecare cameră rece, chiar și la căldură extremă.

Simțiți-vă bine ziua și noaptea cu aparatul de aer condiționat PAC 2610 E

Ventilatorul automat asigură o adiere constantă proaspătă

Eticheta eficienței energetice PAC 2610 E

Oricât de mare este valul de căldură - modul automat al PAC 2610 E proiectat rece asigură o răcire optimă pentru a atinge climatul interior dorit. Suflanta automată a unității de aer condiționat contribuie decisiv la acest lucru: Dacă setarea automată este selectată în modul Fan, sistemul de climatizare reglează automat viteza suflantei în funcție de temperatura mediului.

În plus față de funcția de răcire, tot-rounder are, de asemenea, o dezumidificare și o funcție de ventilație în trei etape pentru a răci camerele încălzite până la 85 m³ pentru a reîncărca temperaturi vizibil în cel mai scurt timp posibil. Mai ales în condiții foarte umede, dezumidificarea de până la 1,4 litri pe oră contribuie semnificativ la un climat plăcut în încăpere.

Funcția de cronometrare permite pornirea și oprirea controlată de timp dacă dispozitivul trebuie utilizat în principal la anumite ore, de exemplu seara. Dacă PAC 2610 E nu este necesară pentru o perioadă mai lungă de timp, funcția de auto-spălare poate fi utilizată pentru a îndepărta apa condensată din sistemul de climatizare - deci depozitarea este posibilă fără probleme.

Pentru un somn bun, aerul condiționat are un regim de noapte care crește încet temperatura. În plus, afișajul LED poate fi oprit complet, astfel încât să nu fiți deranjați de nicio lumină inutilă.

Modul de funcționare respectiv, temperatura camerei, cele trei niveluri de ventilație și suflanta automată pot fi controlate cu telecomanda IR pe distanță lungă sau reglate direct prin intermediul panoului de control al butonului de membrană confortabil al unității de aer condiționat .

Reciclarea apei de condens: Spre deosebire de multe alte unități de aer condiționat, recipientul de condens al PAC 2610 E trebuie golit foarte rar, deoarece aceasta folosește apa condensată pentru a răci condensatorul printr-un sistem inteligent de reciclare și astfel se evaporă o mare parte.

Sfat: Fratele cel mic al PAC 2610 E este recomandat pentru camerele de aer condiționat până la 65 m³. Unitatea de aer condiționat PAC 2010 E din același design îndeplinește toate cerințele clasei de eficiență energetică A și are un consum extrem de economic combinat cu o capacitate ridicată de răcire de 2,1 kW.

Avantaje practice:

 • Clasa de eficiență energetică A
 • Capacitate de răcire 2,6 kW
 • Trei moduri de operare: răcire, ventilație, dezumidificare
 • Trei niveluri de ventilație
 • Funcție cronometru
 • Ecran LED practic
 • Tastatură cu membrană ușor de îngrijit
 • Direcția de descărcare a aerului reglabilă
 • Telecomanda IR
 • Filtru de aer detașabil
 • Funcționare liniștită <53 dB (A)

Securitate dovedită

Beneficiați de calitatea mărcii Trotec ca garanție a unei valori ridicate, securitate și funcționalitate. Cu sigiliul GS protejat legal, centrul de testare Intertek certifică faptul că, dacă acest dispozitiv este utilizat așa cum este prevăzut sau prevăzut, nici siguranța și nici sănătatea utilizatorului nu sunt puse în pericol.

Refrigrant ecologic R290

Propan (R290) ca agent frigorific ecologic în sistemele de climatizare

În fiecare an, agenții de răcire sintetici eliberează în aer câteva milioane de tone de emisii de CO 2 dăunătoare pentru mediu (gaze cu efect de seră). Prin urmare, utilizarea substanțelor frigorifice alternative este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Prin utilizarea propanului (R290) ca agent frigorific, acest aparat de aer condiționat aduce o contribuție valoroasă la protecția climei.

Propanul refrigerant natural (R290) este un compus organic și este unul dintre hidrocarburi. Spre deosebire de agenții de răcire sintetici, propanul ecologic (R290) nu are nici un potențial de epuizare a ozonului (ODP = 0) și nici un efect de seră semnificativ (GWP = 3).

Beneficiu suplimentar pentru mediu: Datorită proprietăților sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent frigorific deosebit de eficient din punct de vedere energetic și, în plus, reduce costurile de energie. 

Care este cerința dvs. de capacitate de răcire?
O ieșire de răcire prea mică sau prea mare determină costuri energetice inutile. Prin urmare, calculați rapid și ușor necesarul de capacitate de răcire pentru spațiul dvs. de locuit și birou. Faceți clic aici pentru calcul ...

Instalarea și întreținerea PAC 2610 E

Aparatul de aer condiționat poate fi configurat în câțiva pași simpli și este imediat gata de utilizare.

Filtrul de aer preasamblat curăță aerul din încăpere de scame, praf și păr de animale și este ușor de îndepărtat și de curățat.

Sigilarea geamurilor AirLock 100

Sfat : utilizați fereastra practică AirLock sau garnitura ușii pentru a fixa furtunul de evacuare furnizat   Acest lucru asigură că nu există pierderi de frig prin fereastră sau ușă și permite ca furtunul să fie atașat la orice tip de fereastră (casetă, înclinare, fereastră de acoperiș înclinat) sau ușă (casetă sau ușă înclinată). AirLock crește eficiența de răcire a aparatului de aer condiționat și reduce costurile de consum.

Descrierea produsului este preluată de pe site-ul web al producătorului TROTEC, prin urmare, verificați datele de traducere automată.


Specificații principale
Date tehnice
 • Capacitate 9000 BTU
 • Putere consumata la racire, W 1200
 • Debit de aer, m3/h 330
 • Nivel de zgomot, dB 53
 • Freon R290
 • Suprafata recomandata 25м²
 • Garantie 1 An