Tion MagicAir

Disponibilitatea: este
7 499 lei
- +

MagicAir este un sistem pentru monitorizarea calității aerului și a controlului tehnologiei climatice. Centrul de control al stației de bază MagicAir. Un gadget compact poate spori față de microclimate confortabile și să economisească resursele în funcționarea dispozitivelor climatice.

Măsoară calitatea aerului

Afișează date pe un smartphone

Reglazare automată funcționare echipamentelor HVAC


STIU CE MAI BUC

Acum puteți „măsura oboseala”. 

Nivelul de CO2 va ajunge la câteva aeronave: dacă va fi aerisit. 

Temperatura și umiditatea completează imaginea în sănătatea microclimatelor.

CONVENIENT ȘI UȘOR

Setați parametrii de aer doriți pe smartphone. 

Stația de bază este automată, controlând tehnologia optimă.

SMART HOUSE

MagicAir este o „casă inteligentă într-o cutie”. 

Toate controalele - prin aer, Wi-Fi și Internet. 

Platforma cloud vă permite să oferim informații complete despre dispozitive și senzorii.

ECONOMII

Sistemul MagicAir funcționează în timp ce este necesar 

în funcție de condiții de aer și de stabilire a funcționării. 

Acest lucru economie este eficient și viața instrumentelor.


„Fizica de aici este simplă și bine cunoscută. Senzorul sunt o sursă de lumină, strălucește o anumită lungime de undă. Dioxidul de carbon se folosește prin lumină. Există o îngrijire a receptorilor rezolvă totul. În consecință, este mai multioxid de carbon, cu atât mai puțin lumină. Prin acest semnal, doar totul este hotărât. "  (c) Mikhail Amelkin



Procesul de instalare a unui sistem inteligent de microclimat este următorul:

1. Instalăm ventilație compactă: respirator Tion O2 MAC (poate fi fixat și alte modele, dar pentru această necesitate este necesară pentru a face loc „creierele” - acest lucru poate fi pus în funcție de serviciul nostru după vânzare). Instalarea aparatului respirator durează o oră, pentru repararea finală, fără ucidere și lucrări complexe. Dispozitivul poate pune la dispoziție un aer curat de pe stradă, curăță și încălzit - nu puteți deschide geamuri și, de asemenea, și pentru a-și descoperi camerele, pentru a face și pentru a trage din apartament.

2. Instalație de bază MagicAir într-un loc convenabil și conectat la orice port USB sau rețea 220V. Îți stabilesc conexiunea radio cu aparatul respirator și sunt stabilește accesul la internet prin Wi-Fi. Senzorii din stația de a avea măsuri de calitatea aerului și trimiterea datei către cloud server. Acest istoric este salvat, iar acesta poate utiliza dinamica umidității, CO2-ului, temperaturile în contextul spațiului pentru perioada de ecran a ecranului smartphone. Mai mult, acest lucru este doar statistic cu un program frumos - indicatori de baze dinamice, care pot reconstitui condiții aeriene stabilite în afară și optimizeze costurile de întreținere a echipamentelor și a energiei electrice.

3. Indică în aplicația mobilă (în prezentarea aplicației MagicAir este disponibil în AppStore și Google Play), pentru standardul de CO2 pentru cameră. În acest moment, acest nivel este depus (de exemplu, atunci când oamenii apar în cameră), este în stare să se aleagă modul de respirație optimă, încă atunci când este scăzut de CO2, poate reduce automat puterea de ventilație sauț. De asemenea, acest lucru este eficient din punct de vedere energetic.

„Acum se poate controla doar o respirație, dar până la sfârșitul perioadei automate trebuie să se extindă, astfel încât să se poată pune la dispoziție al producătorilor să poată fi conectate. Pentru a face acest lucru, vom lansa un gadget separat - îngrijirea va comunica cu stația de a proteja și a simula semnale de control a distanței în infraroșu pentru o tehnologie climatică controlată. În primul rând, se vor stabili în condiții aeriene, este de asemenea planificat pentru a adăuga caloriferele, ventilarea de evacuare, curățători etc. "  (c) Arhitectura sistemă Mikhail Amelkin

MagicAir



Într-o cameră se poate sta în vigoare. Este legat de un profil de utilizare personală pe un server de cloud. Procesorul staționar de acord decide să se poată folosi cu respiratorul, condițiile de aerisire și alte acționări. Comenzile sunt determinate pentru stabilirea bazelor funcționale.

Camerele rămase sunt amplasate cu senzori periferici. Ei comunicat cu stația de bază prin canalul RF. Conexiunea este stabilită în conformitate cu dispozitivele executive ale produselor executive și a canalelor RF prin modulul radio încorporat. Comunicare cu dispozitive de protecție pentru modulul IR, care poate fi utilizat suplimentar. Modulul IR în sine este, de asemenea, un sistem de îngrijire periferică comunicat cu stația de bază a aceluiași modul RF. Conexiune Wi-Fi este un back-up și se află în starea de bază, comunicare backend și frontend pentru orice canal de comunicare pentru îngrijirea smartphone-ului pentru a trece la internet: Wi-Fi, 3G etc.

Un profil de utilizare personală este salvat pe serverul cloud, sunt colectate către parametrii microclimatului, informații despre arhitectură și securitate pentru toate dispozitivelor executive. Datele mari sunt analizate imediat, sunt urmăriți corelați pentru învățarea algoritmilor de calcul.

Gestionarea dispozitivelor executive de pe un smartphone se realizează prin intermediul unor back-back-uri de-a lungul întregului spațiu: front - internet - spate - internet - Wi-Fi - RF.

Așa este nevoie de MagicAir de la Tion. Utilizați pentru sănătate!