Aer conditionat Gree Bora Cold Plasma GWH07AAA-K3NNA2A

Disponibilitatea: nu
7 200 lei
6 260 lei

CARACTERISTICILE UNITĂȚII DE CONDIȚIONARE AERĂ INTERNA



  Iunie 2016 a fost marcată de lansarea unui nou model de bază de sisteme GREE split. Noua serie se numește GREE BORA - în onoarea "insulei de primăvară eternă" din Pacific, Bora Bora, cunoscută pentru climatul său confortabil, atrăgând turiști din toată lumea. Până în prezent, primele aparate de aer condiționat BORA au fost deja instalate în apartamentele și casele clienților noștri, iar recenziile pe care noul model le-a câștigat sunt cele mai pozitive.
Comparativ cu modelul anterior - GREE BEE pe care toată lumea i-a plăcut - BORA are un design mai modern: carcasa albă este decorată cu o bandă aurie discretă, iar numerele apar ca „prin” plastic. Noul aparat de aer condiționat a devenit mai compact și mai liniștit. Unitatea interioară este echipată cu o placă de montare fiabilă, iar obloanele de silicon de înaltă calitate vor funcționa în tăcere, fără a emite zgârieturi enervante.

Sistemul GREE BORA split are două filtre fine: un filtru multifuncțional 3 în 1, precum și un filtru suplimentar de carbon care absoarbe activ mirosurile neplăcute din apartament.

Răcire turbo. Apăsați butonul „Turbo” de pe telecomandă pentru a beneficia de un flux de aer mai puternic, ceea ce permite ca temperatura interioară să atingă parametrii reglați într-un timp mai scurt.

3 moduri de noapte.

 

  • Mod 1: Temperatura interioară crește automat (la răcire) sau scade (la încălzire).
  • Mod 2: Datorită funcției unice de „odihnă”, temperatura este reglată automat pentru a scădea ușor înainte de a te trezi.
  • Mod 3: Puteți să vă creați propriul „mod de noapte” folosind setări individuale.

 

 

Șapte viteze ale ventilatorului. Selectați fluxul de aer dorit de la super-low la turbo.

 

4 direcții de flux de aer. Puteți regla jaluzelele vertical sau orizontal pentru a maximiza confortul în interior.

Dezghetare inteligentă Funcționarea aparatului de aer condiționat în regim de încălzire a devenit și mai confortabilă datorită reducerii timpului de decongelare. Programul tradițional de dezgheț funcționează în funcție de intervalele de timp setate. De exemplu, după fiecare 50 de minute de funcționare a aparatului de aer condiționat, are loc un proces de decongelare timp de 10 minute.

Programul GREE Intelligent Defrost activează acest proces numai atunci când este într-adevăr necesar, ca urmare, consumul de energie este redus, iar consumatorul primește confort maxim.


Filtru multifuncțional. Acest filtru este capabil să satureze aerul cu oxigen și să-l curețe complet de poluarea de origine organică. Ucide eficient 99,9% din bacterii, virusuri și mirosuri

.

 

 

Sistem de auto-curățare (X-FAN). După oprirea aparatului de aer condiționat, ventilatorul unității interioare continuă să funcționeze ceva timp. Acest lucru previne acumularea de umiditate pe schimbătorul de căldură și previne contaminarea unității interioare a aparatului de aer condiționat.

Contor de timp. Puteți programa cronometrul pornit și oprit.

 

Funcția „Mă simt”. Senzorul de temperatură instalat în telecomanda wireless măsoară temperatura aerului la locul său și transmite aceste informații unității interioare a aparatului de aer condiționat. Aparatul de aer condiționat funcționează astfel încât să atingă parametrii specifici ai confortului climatic la locația telecomenzii.

Design compact. Oferă mai mult spațiu pentru aer condiționat.

 

 

Funcția performanței „Arctic”.

 

Încălzit la 8 ° C. Menține constant temperatura din cameră la nivelul de 8 ° С și nu îi permite să înghețe când în iarna aspră nimeni nu a fost acasă de mult timp.

Prevenirea suflarii cu aer rece. Schimbătorul de căldură este preîncălzit astfel încât aerul să nu fie suflat până când nu atinge temperatura setată.

 

 

Modalități cheie pentru atingerea eficienței energetice ridicate

Sistem de răcire

Compresor de înaltă eficiență și stabil.

Schimbător de căldură de înaltă eficiență cu sistem îmbunătățit de conducte

Supapa de expansiune electronică extrem de eficientă controlează cu precizie debitul de agent frigorific.

Sistem de ventilație

Intrare și evacuare aer extinsă.

Control îmbunătățit al funcționării ventilatorului invertorului cu volum mare de aer și eficiență mare a schimbătorului de căldură.

Ventilator axial îmbunătățit cu un diametru mai mare pentru a crește volumul de aer și a crește eficiența schimbătorului de căldură.

Sistem de control Cel mai recent microprocesor pentru controlul superior al invertorului.

Cutie electrică ignifugă  O cutie electrică închisă într-o cutie metalică poate preveni incendiul în caz de scurtcircuit.

lucrați la o tensiune de 170V Aparatul de aer condiționat poate funcționa la tensiuni de la 170 la 265 V, ceea ce este important atunci când sursa de alimentare este instabilă.



Autodiagnosticare Un cod de eroare este afișat automat pentru a facilita întreținerea aparatului de aer condiționat în caz de defecțiune.

Carcasă de corp anti-corozivă din plastic Nu ruginește atunci când este instalat și lucrează în aer cu sare.

Acoperirea schimbătorului de căldură auriu / albastru  Crește eficiența de încălzire, accelerează procesul de decongelare și este, de asemenea, rezistent la aerul sărat, ploaie și alți factori de coroziune.


Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
  • Producator Gree
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.25
  • Capacitate de incalzire, kW 2.35
  • Putere consumata la racire, W 700
  • Putere consumata la incalzire, W 651
  • Suprafata recomandata 20 м²
  • Capacitate BTU 7000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 40
  • Debit de aer, m3/h 470
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 698x250x185
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720x428x310
  • Greutate unitatea interioara, kg 7.5
  • Greutate unitatea exterioara, kg 22