Aer conditionat TCL ONE Inverter TAC-18HRIA/E1/TACO-18HIA/E1

Disponibilitatea: nu
14 215 lei

  ONE Inverter este un model invertor bazat pe platforma ELITE (anul model 2018). Designul elegant și multe inovații tehnice implementate în noua platformă sunt completate de un circuit de control al puterii invertorului în aceste aparate de aer condiționat. Datorită tehnologiei invertorului, aparatul de aer condiționat atinge setarea dorită a temperaturii mai repede decât de obicei, poate funcționa cu performanțe mai mari decât cele nominale, are un consum redus de energie și un nivel de zgomot și este, de asemenea, mai confortabil datorită diferenței scăzute de temperatură și lipsei ciclurilor regulate de pornire / oprire. compresor. Inventor series ONE a implementat funcția 'I FEEL', care permite un control mai bun al temperaturii direct în zona în care se află oamenii, datorită senzorului de temperatură încorporat în telecomanda IR. 


Caracteristici: 

ONE Inverter.JPG


Mod Turbo 

Modul de putere mare activează performanța maximă a aparatului de aer condiționat într-un anumit mod de funcționare și vă permite să atingeți rapid o anumită temperatură. Operarea in acest mod nu depaseste 15 minute. 


Controlul preciziei temperaturii 

Senzorul de temperatura este incorporat in panoul de control, iar cand aparatul de aer conditionat functioneaza, datele de masurare sunt transmise controlerului in mod continuu, ceea ce va permite mentinerea mai exacta a temperaturii direct in zona in care se gasesc oamenii. 


Jaluzele verticale de acționare automată 

Controlul orb pentru reglarea direcției fluxului de aer de la stânga la dreapta se realizează din panoul de comandă. 


Afișajul iluminat (ascuns) 

Aerul condiționat este echipat cu afișarea vântului a temperaturii și a modurilor de funcționare aflate pe panoul frontal al unității interioare. Afișajul este activat după pornire. aer condiționat și poate fi dezactivat de către utilizator, dacă este necesar. 


Autorestart 

După ce sursa de alimentare a fost restabilită, aparatul de aer condiționat se va reporni automat cu setările existente în momentul întreruperii alimentării. 


Buton de urgență 

Permite pornirea / oprirea. aparatul de aer condiționat în absența unei defecțiuni sau a unei pierderi a panoului de comandă atât cu setările anterioare, cât și cu regimul de funcționare setat anterior (răcire sau încălzire) și comutarea regimului de funcționare, în funcție de dorința utilizatorului. aer fără o schimbare vizibilă a temperaturii în încăperea întreținută. 


Protecția împotriva aerului rece  

Când se utilizează modul de încălzire, ventilatorul de interior va fi pornit numai după o încălzire suficientă schimbătoare de căldură internă, care va împiedica eliberarea aerului rece. 


Modul Eco 

Modul de funcționare este activat de butonul ECO de pe panoul de comandă. Pentru a reduce consumul de energie electrică, reglajul temperaturii existent anterior va fi reglat automat cu 2 ° C, în timp ce aparatul de aer condiționat va continua să funcționeze în modul setat anterior. 


Mod Sleep 

Modul de noapte este activat prin apăsarea butonului SLEEP de pe panoul de comandă. Când unitatea este pornită pentru răcire / încălzire, modul va crește / scădea cu 1 ° C pe oră, temperatura aerului se va stabiliza după 2 ore și 7 ore după activare, modul va fi oprit automat. 


Timer de 24 ore 

Există o posibilitate configurarea automată a comutării sau oprirea aparatului de aer condiționat prin cronometrul setat în decurs de 24 de ore. Acoperire anticorozivă O acoperire special proiectată a schimbătorilor de căldură împiedică apariția coroziunii și prelungește durata de viață a regatta Cumpărați aparatul de climatizare invertor TCL ONE Invertor de la un distribuitor autorizat în magazinul online smart-climat.md din Moldova 


Invertor de perete  TCL TAC-09HRIA / E1 / TACO-09HIA / E1: preturi, descrierea, preturi, specificatii, instrucțiuni de folosire, promptitudine, costuri, caracteristici, fotografii și produse conexe



Specificații principale
  • Tip compresor Inverter
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 5.28
  • Capacitate de incalzire, kW 6
  • Putere consumata la racire, W 1660
  • Putere consumata la incalzire, W 1620
  • Suprafata recomandata 50 м²
  • Capacitate BTU 18000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 28
  • Debit de aer, m3/h 750
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 2Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 910x292x205 мм
  • Dimensiuni unitatea exterioara 760x552x256 мм
  • Greutate unitatea interioara, kg 11
  • Greutate unitatea exterioara, kg 38