Aer conditionat Electrolux Fusion EACS-07 HF/N3

Disponibilitatea: nu
5 838 lei
5 822 lei

  Aparatul de aer condiționat Electrolux EACS-07HF / N3 Fusion  este un model destul de puternic, îmbunătățit și modern, conceput pentru a oferi răcire completă, încălzire, drenare și ventilație a aerului în încăperi cu diverse orientări. Această unitate este ideală pentru crearea unui mediu climatic favorabil, menținând uniform temperatura. Acest aparat de aer condiționat este garantat pentru a vă oferi o muncă productivă pentru o lungă perioadă de timp. Modelul funcționează cu consum economic de energie, precum și cu zgomot redus. Aerul condiționat îndeplinește cele mai bune standarde de calitate europeană și vine cu o garanție a producătorului.

Designul original și forma compactă vor ajuta modelul să se încadreze în aproape orice interior. Instalarea se poate efectua într-un apartament, într-o casă privată, cameră de hotel, cafenea, restaurant, precum și în orice alt loc public, cu condiția ca puterea nominală a aparatului de aer condiționat să fie suficientă pentru a deservi această zonă.

PRINCIPALE CARACTERISTICI FUNCȚIONALE:

Clasa A de eficiență energetică crescută -  vă permite să obțineți mai multă muncă productivă la crearea indicatorilor climatici favorabili, ceea ce contribuie la fondul de temperatură cel mai acceptabil. Veți primi funcționarea neîntreruptă a aparatului de aer condiționat pentru o lungă perioadă de timp.

Lungimea traseului crescut  - acum puteți instala unitatea exterioară mult mai departe de fereastră sau punctul de andocare cu unitatea interioară. O pistă extinsă simplifică procesul de instalare a aparatului de aer condiționat de mai multe ori, dar, în același timp, productivitatea modelului nu suferă deloc. Cu un astfel de aparat de aer condiționat, veți avea confortul necesar

Cronometru 24 de ore  - vă permite să programați aparatul de aer condiționat pentru a porni și opri automat la un timp strict alocat. Deci modelul poate funcționa chiar și atunci când nu sunteți acasă, iar la întoarcerea de la serviciu sau la o plimbare veți intra într-o cameră deja încălzită sau răcită.

Mod automat de funcționare  - permite aerului condiționat să determine independent ce temperatură este necesară acum în cameră și, pe această bază, să efectueze operații de încălzire sau răcire. Acest model are grijă de confortul dvs., iar funcțiile automate fac tot ce este posibil pentru acest lucru.

Mod de noapte  - aparatul de aer condiționat nu funcționează la putere maximă, la un nivel scăzut de zgomot, pentru a menține o anumită temperatură noaptea, ceea ce contribuie nu numai la crearea unui mediu confortabil, dar și la somnul plăcut. Consumul de energie electrică în acest mod este redus cu două.

Protecție împotriva supratensiunilor de tensiune  - aparatul de aer condiționat este echipat cu siguranțe speciale, iar în cazul unor supratensiuni neplanificate, modelul se stinge automat. După normalizarea alimentării cu energie electrică, puteți porni din nou aparatul de aer condiționat, care va păstra toate funcțiile setate anterior.

Funcție de autodiagnosticare  - în cazul unei defecțiuni sau a unei defecțiuni a oricăreia dintre funcții, aparatul de aer condiționat scanează automat întregul sistem și, la detectarea unei probleme, afișează un cod de număr pe care puteți afla adevărata cauză a defecțiunii. Acest lucru facilitează foarte mult sarcina în ceea ce privește repararea unității.

Mod turbo  - aparatul de aer condiționat funcționează la putere maximă și în doar câteva minute poate încălzi sau răci camera până la nivelul necesar de temperatură. Această funcție este foarte utilă când vii acasă sau la birou de pe stradă și trebuie urgent să obții un mediu confortabil.

Decongelare automată  - datorită încălzirii unității exterioare, aparatul de aer condiționat poate porni întotdeauna modul de decongelare, ceea ce ajută la pornirea acestuia în orice moment. Astfel, obțineți o funcționare mai productivă și mai bună pentru o lungă perioadă de timp, eliminând complet posibilitatea eșecului.

Auto  - curățare - aparatul de aer condiționat elimină independent condensul acumulat pe pereți și în interiorul mecanismului, ceea ce poate duce ulterior la formarea ciupercii și a mucegaiului. Această funcție prelungește semnificativ durata de viață a aparatului de aer condiționat. Veți obține un loc de muncă confortabil și curat.

Funcția „Autorestart”  - efectuează o repornire automată a întregului sistem, în cazul deconectării neplanificate a aparatului de aer de la sursa de alimentare, dar, în același timp, toate funcțiile setate anterior sunt salvate. Veți obține cea mai acceptabilă și echilibrată muncă de menținere a temperaturii cerute.

Jaluzelele cu unghi larg  ajută la distribuirea uniformă a aerului încălzit sau răcit în interior, stabilind o anumită direcție. Deci, un anumit fond climatic a devenit și mai ușor. Aerul condiționat are grijă de confortul dumneavoastră. Mișcarea jaluzelelor este aproape imperceptibilă.

Ecran LED elegant  - vă permite să vedeți toate funcțiile care sunt în prezent. În plus, modelul are un design elegant și o formă compactă. Aerul condiționat este controlat de o telecomandă convenabilă și intuitivă. Vă puteți da seama rapid.

Acoperirea anticorozivă Blue Fin  - prelungește durata de viață a unității exterioare. Schimbătorul de căldură este protejat de un strat gros de Blue Fin, acest lucru permite ca aparatul de aer condiționat să tolereze în mod normal toate influențele climatice și să nu fie expus la formațiuni corozive. Veți obține o muncă productivă și de calitate.

Fotocatalitic + Filtru ION negativ  - vă permite să obțineți o purificare a aerului de înaltă calitate și multi-nivel, eliminând în același timp toți factorii negativi, cum ar fi murdăria, praful, microbii și bacteriile dăunătoare, mirosurile neplăcute, fum etc. În plus, filtrul elimină toți alergenii și puteți respira complet.

CURĂȚAREA AERULUI MULTI NIVEL

Sistem de purificare a aerului Un sistem inovator de purificare a aerului creează o atmosferă sănătoasă în casa ta. Noul filtru FPA 2.0 are o structură de celule fin divizată, care asigură o manipulare completă a aerului. Filtrul elimină toate elementele negative care sunt conținute în aer, și anume murdăria, praful, bacteriile dăunătoare, germenii, particulele de lână sau puf, mirosuri neplăcute, fum și alte substanțe care interferează cu crearea celui mai favorabil mediu. De asemenea, veți obține eliminarea tuturor elementelor care provoacă reacții alergice, datorită ionilor activi.

POSIBILITATEA AUTO-DIAGNOSTICII CODIȚIONARULUI

Un sistem de autodiagnosticare care funcționează continuu verifică automat starea actuală a aparatului de aer condiționat, protejându-l de influențele externe (mai mult de 20 de tipuri de verificări). În cazul unei defecțiuni sau a unei defecțiuni a unei anumite funcții, aparatul de aer condiționat avertizează și afișează pe ecran un cod digital, care informează despre cauza defecțiunii. Datorită acestui cod, puteți afla, de asemenea, cum să remediați această defecțiune.

EFICIENȚA ENERGETICĂ Îmbunătățită A

Datorită acestui fapt, puteți obține cei mai acceptabili indicatori climatici în ceea ce privește răcirea, încălzirea, drenarea sau ventilația. Aparatul de aer condiționat va funcționa indicând mari indicatori de productivitate, dar, în același timp, consumul de energie este redus de mai multe ori. Această proprietate ajută, de asemenea, la prelungirea duratei de viață a aparatului de aer condiționat de mai multe ori. Veți primi o unitate de calitate care îndeplinește cei mai buni indicatori de calitate europeană.

Caracteristici:

Caracteristici cheie
Zona de service, până la20 mp
Aer condiționat pentru încălzire pe timp de iarnă, până la-7 ° C
Tip compresorneinvertornye
Putere kW2.1
Nivelul de zgomot al unității interioare, dB (A)32
Nivelul de zgomot al unității exterioare, dB (A)49
tensiune,230
Frecvența curentă, Hz50
Dimensiunile unității interioare
Înălțimea unității interioare, mm254
Lățimea unității interioare, mm730
Adâncimea blocului intern, mm184
Dimensiunile unității exterioare
Lățimea blocului extern, mm720
Înălțimea unității exterioare, mm428
Adâncimea blocului extern, mm310
Caracteristici suplimentare
Consumul de aer, m3 / h400
Moduri de operareCăldură rece
Greutatea unității exterioare, kg22
Greutatea unității interioare, kg8
In Pachet Telecomanda
Specificații principale
  • Tip compresor Simplu (on/off)
  • Producator Electrolux
Date tehnice
  • Capacitate de racire, kW 2.2
  • Capacitate de incalzire, kW 2.4
  • Putere consumata la racire, W 660
  • Putere consumata la incalzire, W 680
  • Suprafata recomandata 20 м²
  • Capacitate BTU 7000 BTU
  • Nivel de zgomot, dB 32
  • Clasa Energetica A
  • Freon r410A
  • Diametrul țevii 1/4-3/8
  • Garantie 3Ani
Dimensiuni si greutate
  • Dimensiuni unitatea interioara 730х254х174
  • Dimensiuni unitatea exterioara 720х428х310
  • Greutate unitatea interioara, kg 8
  • Greutate unitatea exterioara, kg 22