Aer conditionat mobil TROTEC PAC 3500 E

Disponibilitatea: este
11 555 lei
- +

AER CONDIȚIONAT MOBIL PAC 3500 E

Aer condiționat rapid, ventilație revigorantă, dezumidificare puternică

Răciți, ventilați și dezumidificați cu aparatul de aer condiționat PAC 3500 E

Aparatul de aer condiționat 3 în 1 PAC 3500 E stabilește standarde în ceea ce privește designul și varietatea de performanță!

Nu poate merge destul de repede în zilele călduroase de vară când vine vorba de răcorirea răcirii spațiilor de locuit încălzite. Este un lucru bun faptul că PAC 3500 E mobil cu compresorul său puternic (3,5 kW) asigură aer condiționat plăcut în cel mai scurt timp posibil și camerele cu dimensiunile de până la 46 m² se răcesc vizibil rapid.

Și având în vedere că nu numai temperatura camerei potrivită face parte dintr-un climat sănătos, dar și o distribuție optimă a aerului în cameră, PAC 3500 E are un ventilator cu funcție de balansare care poate fi activat în trei etape. Puterea de ventilație și direcția fluxului de aer pot fi setate în mod convenabil folosind telecomanda furnizată.

Funcția de temporizare convenabilă permite, de asemenea, pornirea și oprirea dispozitivului controlat în timp. În perioade cu creșterea costurilor de energie, asta economisește bani greu!

Dezumidificare cu PAC 3500 E

Dacă umiditatea devine o problemă, treceți la modul de dezumidificare.

La apăsarea unui buton, aparatul de aer condiționat PAC 3500 E se transformă într-un dezumidificator puternic, cu o performanță maximă de dezumidificare de 1,2 litri pe oră. Este bine să știți că, dacă cel mai rău ajunge la cel mai rău, aveți și un profesionist la o parte pentru a crea un climat interior sănătos.

Cu toate aceste funcții puternice, dispozitivul monoblock este satisfăcut cu un nivel plăcut de energie electrică și îndeplinește astfel clasa A. de eficiență energetică și de economisire a costurilor.

Cu toate aceste funcții puternice, dispozitivul monoblock este mulțumit de faptul că consumă puțină energie electrică și îndeplinește astfel clasa de eficiență energetică A. Și un cost redus în mod semnificativ portofelul.

Sfat : aparatele de aer condiționat nedimensionate și supradimensionate provoacă costuri inutile de energie electrică. Prin urmare, înainte de a cumpăra aparatul de aer condiționat, calculați capacitatea de răcire necesară. Puteți citi despre cum funcționează aici ...

Funcționarea și instalarea PAC 3500 E

Aerul condiționat este acționat confortabil cu telecomanda sau prin intermediul panoului de control cu un ecran LCD retroiluminat încorporat în partea de sus a dispozitivului. Temperatura țintă este reglabilă continuu de la 16-30 de grade.

În modul de răcire și dezumidificare, apa este extrasă din aerul din încăpere. Acest condensat este colectat în rezervorul de apă încorporat cu un filtru de apă EVA și menținut fără germeni până când este golit. Un LED de avertizare semnalează că rezervorul de condens trebuie golit. 

Avantaje practice

  • Aer condiționat 3 în 1: răcire, ventilație, dezumidificare
  • Clasa de eficiență energetică A
  • Potrivit pentru camere de până la aproximativ 46 mp
  • Control rapid al temperaturii cu costuri minime de exploatare
  • Capacitate de răcire de 3,5 kW / 12.000 BTU
  • Performanță de dezumidificare de 28,8 l / 24 ore
  • Funcție cronometră programabilă
  • Funcție de balansare pentru o distribuție optimă a aerului
  • Telecomanda IR
  • Trei niveluri de ventilație
  • Filtru de aer detașabil

      

Securitate dovedită

Beneficiați de calitatea mărcii Trotec ca garanție a unei valori ridicate, securitate și funcționalitate. Cu sigiliul GS protejat legal, organismul de certificare SGS certifică faptul că, dacă acest dispozitiv este utilizat ca prevăzut sau previzibil, nici siguranța și nici sănătatea utilizatorului nu sunt expuse riscului.

Sfat montare : Utilizați pentru a atașa furtunul de evacuare practic  fereastră de etanșare ermetică 100 . Odată atașat doar cu câteva mișcări ale mâinii, această atașare a ferestrei împiedică curgerea aerului cald în interior și permite atașarea furtunului la orice tip de fereastră (casetă, înclinare, ferestre înclinate).


Descrierea produsului este preluată de pe site-ul web al producătorului TROTEC, prin urmare, verificați datele de traducere automată.


Specificații principale
Date tehnice
  • Capacitate 12000 BTU
  • Putere consumata la racire, W 1400
  • Debit de aer, m3/h 420
  • Nivel de zgomot, dB 52
  • Freon R290
  • Suprafata recomandata 40 м²
  • Garantie 1 An